Bucuresti

Hollywood Music Star Romania

Hollywood Music Star Romania

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
662

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociatia Culturala Mall4Art prezinta cea de-a treia editie a indragitului spectacol “HOLLYWOOD MUSIC STAR ROMANIA FESTIVAL” ce se va desfasura pe data de 1 NOIEMBRIE 2013, ora 20.00 la CINEMATOGRAFUL PATRIA.

Atmosfera de gală creată de alăturarea dintre film şi muzica clasică va fi susţinută de catre 'European Royal Orchestra' prima orchestră privată din Romania care a adus in atenția publicului un astfel de proiect de anvergură.

Aceasta va interpreta ritmurile desavarsite ale celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului, ce va fii atent indrumata in lumea fascinanta a cinematorgrafiei prin bagheta celebrului dirijor Cristian Lupeș cu o prezență distinsă, fermecătoare si cu un caracter energic și ambițios.

Din experienta maestrului Cristian Lupes putem aminti ca in anul 2007 este numit director artistic şi dirijor al Cameratei “Dorin Teodorescu“ a Teatrului Naţional de Operetă Bucureşti, iar in anul 2011 a debutat in strainatate la pupitrul Filarmonicii din Berna in Elvetia, si a fost invitat sa participle in cadrul Festivalului International “George Enescu”. A colaborat cu dirijori ca David Zinman, Bernard Haitink, Mariss Jansons, Andris Nelosn.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecrane, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate în repertoriu precum Superman, Dirty Dancing,Spiderman,Piratii din Caraibe, Titanic,Gladiatorul,Star Wars. Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de o invitata surpriza ce se va latura cestui eveniment magnific.

Va asteptam cu mic cu mare la cea mai frumoasa editie de pana acum.

Pret bilet:

V.I.P - 250 lei
Cat I - 150 lei
Cat II - 100 lei
Cat III - 80 lei