Bucuresti

Isobau Rom Grup

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Unirii, nr. 65
Telefon
0213203990
Fax
0213275420
Web
www.isobau.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1302

Voteaza & Distribuie

Descriere

Isobau Rom Grup Bucuresti

Beneficiind de traditia si notorietatea companiei mama Isobau Hellas, ne-am infiintat ca raspuns la solicitarile pietei de consum, in anul 2004. De cand suntem pe piata din Romania, am incercat sa pastram aceleasi valori si aceleasi aspiratii care au contribuit la dezvoltatea companiei elene: CALITATE, SERIOZITATE si PERSEVERENTA.
Fondat in 1982, grupul Isobau Hellas si-a dezvoltat activitatea in mod continuu, devenind o principala forta economica in Grecia. Preocupati neincetat de calitatea produselor si serviciilor, am acordat in permanenta o importanta deosebita dezvoltarii companiei atat material, cat si uman.
Dupa 22 de ani de experienta in Grecia, Isobau Hellas si-a deschis portile si pietei romanesti. Astfel, va putem intampina cu aceleasi valori devenite traditie.
Principala noastra preocupare este aceea de a va oferi produse si servicii de calitate. Ne adaptam pietei si facem tot posibilul sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii eficiente de constructii. Suntem mereu prezenti alaturi de clienti in activitatea pe care o desfasoara, oferind suportul tehnic necesar derularii constructiei cu materialele furnizate de noi.
Produsele noastre au ca domenii de aplicatie halele de productie si depozitare, sali de sport, hangare, show-rooms, cladiri de birouri si depozite frigorifice.
Productia este realizata in Grecia, la Inofita (40 de km nord de Atena) in fabrica proprie care se intinde pe o suprafata construita de peste 15000 mp. Fabrica beneficiaza de doua linii continue de productie si Abkanturi moderne de profilat si indoit tabla. Totodata, tehnologia de ambalare si stocare este una dintre cele mai moderne.
Toate produsele Isobau intrunesc cele mai exigente standarde internationale de calitate. Activitatea noastra respecta standardele ISO 9001:2000, respectiv ISO 14001:1996. La randul nostru, aceleasi conditii stricte le impunem si furnizorilor, pentru a fi siguri ca produsul pe care noi vi-l oferim este de cea mai buna calitate.
Ne dorim sa devenim un lider pe piata materialelor de constructii cu aplicatii industriale din Sudul Europei si pentru indeplinirea acestui obiectiv avem nevoie de votul dumneavoastra de incredere.

Filtre

Materiale de constructii: Materiale pt. termoizolatii
Materiale amenajari: Lambriuri si glafuri, Usi industriale