Bucuresti

Jovial Birotica

Jovial Birotica

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Strada Pancota, nr. 139
Telefon
0723568425
Fax
0212104631
Web
https://produse-papetarie.ro
Categorie
Firme birotica, papetarie si stampile
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1059

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Jovial Birotica Bucuresti

Nici macar nu-ti inchipui cit de usor este sa muncesti doar pe jumatate la serviciu si sa ai o productivitate mult mai buna. Cum asta? Afla de la noi cum trebuie sa fie echipat locul tau de lucru.

Birotica poate fi arta, daca este de calitate, te ajuta sa economisesti jumatate din timpul petrecut la birou.
Toti cei care lucreaza intr-un birou super aglomerat si au agenda foarte incarcata, stiu cit de recunoscator trebuie sa fii ustensilelor cu care iti desfasori munca in fiecare zi, cit de importanta este calitatea si functionalitatea lor. De aceea suntem constienti ca trebuie sa oferim clientilor nostri numai birotica de cea mai buna calitate si suntem mereu la curent cele mai noi inovatii in domeniu, selectind cu grija produsele ce vi le oferim. Daca noi le folosim sa stiti ca le puteti folosi si dumneavoastra cu toata increderea; noi testam totul pentru a fi siguri de tot ceea ce va oferim.
Avem o oferta bogata de calculatoare, capsatoare, clipsuri, agrafe, tavite, bloc notes, etichete, consumabile copiatoare, tusiere si aproape orice ai putea dori sa ai la dispozitie pe biroul tau cand te apucati de treaba.

Inspiratia vine de la tine, restul de la noi.

O zi buna la biroul tau azi, echipat asa cum ti l-ai dorit!

Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 14:00