Ma mut la ... tata?

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
CategorieSpectacole
Modificatacum 5 zile si 17 ore
Apartine deGodot Cafe -Teatre
Vizualizari1284

DataOraLocatie
Marti 29 apr. 2014Godot Cafe -Teatre
Regia: Gelu Colceag

Cu: Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Adrian Păduraru
Durata: 1h 40

Preț bilet: 35 lei

Oricine a văzut “MĂ MUT LA MAMA!” și-a pus întrebări. Una dintre ele însă a fost cea mai importantă: “Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. E clar că trebuie să vezi partea a doua. Nu doar ca să afli răspunsul. Trebuie să te simți la fel de bine ca atunci când ai văzut “MĂ MUT LA MAMA!”. Să râzi continuu, din momentul în care intri în sala de teatru, până când se termină spectacolul. Să simți că merită fiecare minut pe care l-ai petrecut acolo!

E un serial. Primul serial din teatru. Probabil vei avea senzația că ar trebui să vezi neapărat prima parte, ca să o înțelegi pe a doua. E păcat să pierzi primul episod, e adevărat, dar sigur ai să înțelegi povestea din episodul doi, numit “MĂ MUT LA... TATA?”. Pentru că... cineva are grijă de asta. Pentru că fiecare spectator trebuie să se simtă ca și cum ar asista la o scenă din propria familie.

Povestea e simplă. O mamă, care deși are aproape 60 de ani, se simte încă tânără și ar vrea să aibă un iubit, fiind singură de multa vreme. Vrea să trăiască. Cei doi baieți ai ei, deși trecuți de 35 de ani, nu pot să înțeleagă că mama are o viață și trebuie să se bucure de ea. Așadar, mai apare un personaj. Iubitul ei! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieții și câte îi fac ei, pentru a scapa de el... nu îți vom spune acum. Pentru că NU e o poveste de scris într-o revistă. E una de văzut pe scenă... și apoi de scris în mai multe reviste...

O poveste adevarată de viață a fost transformată într-un spectacol pe care să nu îl uiți ușor. Unii zic că e o poveste tristă. Alții spun că nu au râs atât de tare, de 20 de ani. Rămâne să te convingi singur!

Producție a Companiei DAYA - www.daya.ro
Sursa informatii: www.godotcafeteatru.ro

Sursa informatii: www.bilete.ro