Bucuresti

O Scufita Rosie pe care trebuie sa o vedeti!

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Descriere

O Scufita Rosie pe care trebuie sa o vedeti!


Se pune una dintre cele mai indragite povesti pentru copii – Scufita Rosie – se adauga muzica moderna si plina de viata a tanarului compozitor Roman Vlad, se presara cu scenografia ingenioasa a Vioricai Petrovici si se serveste cald in regia nimeni alteia decat Stela Popescu!


Vineri, 22 februarie, de la 18.00, va asteptam sa „savurati" alaturi de noi musicalul Scufita Rosie, in interpretarea Operei Comice Pentru Copii!


Povestea va prinde viata in interpretarea micilor vedete ale Operei Comice Pentru Copii: Jennifer Dumitrascu, Ana Isopescu, Roberta Enisor, alaturi de colegii lor „mari": Gabriela Daha, Raluca Oprea, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Andrei Lazar si Lucia Racoveanu (e la copii cumva sau e sotia?).In coregrafia Sorinei Tiron, veti aplauda Baletul Operei Comice Pentru Copii, recent distins cu premiul de popularitate la Premiile Forumului Muzical Roman (pentru anul 2012): Alis Gheorghe, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionut Birjovanu, Daniel Manea, Octav Iuga.


Pentru mai multe detalii despre productiile Operei Comice Pentru Copii, va invitam sa consultati site-ul www.operacomica.ro.


Pentru rezervarea biletelor la spectacole, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana joi intre orele 9.00 - 16.00, iar vineri intre orele 9.00 - 17.30. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.