Bucuresti

Povestile de vineri ale Teatrului Ion Creanga – Elmer, elefantel multicolor

Povestile de vineri ale Teatrului Ion Creanga – Elmer, elefantel multicolor

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
352

Voteaza & Distribuie

Descriere

Poveștile de vineri ale Teatrului Ion Creangă la Librăria Humanitas Kretzulescu

Elmer, elefănțelul multicolor –

Teatrul Ion Creangă le pregătește celor mici o aventură cu mare tărăboi. Elefanți, crocodili, papagali și cimpanzei, cu toții vor fi prezenți vineri, 8 aprilie, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, Nr.45), în cadrul lecturii cărții „Elefantul Elmer”.

Părăsim blocul, facem stânga de trei ori și iată-ne, suntem în junglă. Călătorind printre liane și palmieri facem cunoștință cu o familie de elefanți țanțoși – și un elefănțel multicolor. Elmer, căci așa îi spun ceilalți, învață că a fi diferit nu este neapărat un lucru rău, ba din contra, poate fi amuzant. Pentru a i-o demonstra, o zi pe an toate animalele din junglă se vor costuma și colora, iar forfota se va transforma într-o paradă a animalelor, declarată ziua oficială a lui Elmer.

Scrisă și ilustrată de autorul britanic David McKee, „Elefantul Elmer” a fost tradusă în limba română în anul 2015 și publicată de Editura Pandora M, în cadrul colecției PanDa: Cărți pentru copii. În aceeași serie au mai fost publicate titlurile: „Ziua specială a lui Elmer”, „Elmer și Monstrul”, „Elmer și Rose”.

Lectura se adresează copiilor de vârstă preșcolară, pățaniile îndrăgitului elefănțel multicolor urmând să le fie povestite celor mici de către Vera Linguraru, actrița Teatrului Ion Creangă.

Accesul la eveniment este gratuit, în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării din partea organizatorilor. Pentru mai multe informații, accesați www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga.