Bucuresti

Praf verde (fulgi) de sapun din ulei de samburi de masline

Detalii

Web
http://www.evianatural.ro/produse/praf-verde-fulgi-de-sapun-din-ulei-de-samburi-de-masline.htm
Pret
45 LEI
Categorie
Produse drogherie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
EviaNatural
Vizualizari
251

Voteaza & Distribuie

Descriere

Substantele chimice ne afecteaza tuturor sanatatatea. Cu cat sunt mai des utilizate cu atat implica riscuri mai mari pentru sănătate precum şi o toxicitate ridicata, în special in randul copiilor. Afectiunile respiratorii si dermatologice sunt problemele de sănătate care rezultă si din utilizarea produselor de curăţare convenţionale. Alege se protejezi mediul dar în primul rând familia ta. Alege sa ai o casa stralucitoare fara se folosesti substante chimice agresive si periculoase pentru tine si familia ta!

Renumiţi pentru calităţile lor unice, fulgii de săpun au o acţiune pe cât de blândă pe atât de eficientă.

Fulgii de sapun Knossos sunt 100% naturali, avand la baza doar ulei din samburi de masline, fiind fara aditivi chimici, parfum sau coloranti artificiali.

FĂRĂ antigeni sau ingrediente sintetice, fulgii de săpun naturali spală hainele în aşa fel încât odată spălate, acestea nu irită nici cea mai sensibilă piele.

Este detergentul perfect pentru întreaga familie! Fulgii de săpun pot fi folosiţi pentru spălarea hainelor albe sau colorate, a hainelor din lână şi mătase, dar şi a hainelor pentru bebeluşi.

PH-ul neutru (7-8), foarte rar a cauzat iritatii clientilor cu pielea foarte sensibila sau alergica.Non-poluant, 100% biodegradabil, non-toxic, natural

INTREBUINTARI:

Ideal pentru spalatul de mana sau cu masina automata. Ideal si delicat pentru hainutele bebelusilor si tesaturi fine .Poate fi folosit la orice temperatura.Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi.

Tips: Pentru a nu forma multa spuma, in sertarul de detergent al masinii automate puneti fulgi de sapun in cantitate de 1/3 din cantitatea detergentului obisnuit

Poate fi folosit si pentru spalatul vaselor

Poate fi folosit si in curatenia generala a casei

Ingrediente: ulei din samburi de măsline saponificat, apă, sare


Sursa informatii: www.evianatural.ro

Filtre

Categorii: Detergenti