Bucuresti

Promotie speciala pentru ultimele bilete la show-ul lui Dylan Moran!

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Descriere

Promotie speciala pentru ultimele bilete la show-ul lui Dylan Moran!


Marti, 8 octombrie, Dylan Moran, unul dintre cei mai apreciati performeri de stand-up comedy din Europa, va sustine primul sau spectacol in Romania! Ultimele bilete ramase disponibile la acest eveniment pot fi achizitionate pe www.MyTicket.ro, iar cei care vor plasa comenzi online in zilele de 3 si 4 octombrie vor beneficia de o promotie speciala: la 3 bilete cumparate acestia vor primi 1 bilet gratuit!
Pentru ca show-ul lui Dylan Moran se apropie de sold-out, organizatorii lanseaza o promotie pentru putinele bilete ramase: la 3 bilete achizitionate cel de-al patrulea este oferit gratuit! Promotia este valabila doar pe www.MyTicket.ro, in zilele de 3 si 4 octombrie. In ziua evenimentului biletele vor putea fi cumparate doar de la cinematografului Scala, in limita stocului disponibil, la pretul de 125 lei.
Spectacolul de la Cinematograful Scala este primul eveniment sustinut de Dylan Moran in Romania, acesta fiind programat sa inceapa la ora 20:00, cand Costel, unul din pionierii stand-up-ului romanesc va deschide seara cu un show special. Accesul in sala va fi posibil incepand cu ora 19:00, organizatorii recomandand spectatorilor sa vina in timp util pentru a evita posibilele aglomerari de la usile de acces. In zona de eveniment nu va fi permisa intrarea cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), sau aparate de inregistrare audio-video.
Show-ul va fi structurat in doua parti, fiecare a cate 35 de minute, cu 20 minute pauza, toti spectatorii fiind rugati sa isi pastreze biletele pe tot parcusul evenimentului, daca doresc sa iasa din cinematograf, pentru a putea reveni in zona de spectacol.Show-ul se va desfasura integral in limba engleza.
Dylan Moran, supranumit de jurnalistii de la Le Monde drept “cel mai bun performer de stand-up comedy in viata” va fi prezent pe data de 8 octombrie la Cinematograful Scala dinBucuresti, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.
Momente din cadrul show-ului „Yeah, Yeah!”:
Childless friends: http://youtu.be/VHNhjK2wITw
80s Dancing: http://youtu.be/FSW1dl9cOUQ