Bucuresti

Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Tineretului, nr. 31
Telefon
0734403403
Fax
0213305544
Web
http://www.auto-rent.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
2103

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Promotor Rent a Car Bucuresti

Companie locala, cu sediul principal in Bucuresti, Romania, avand ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii de inchirieri auto prin semnarea unui contract. In vederea imbunatatirii serviciiilor noastre am stabilit un sistem de formare profesionala pentru toti angajatii, am pus in practica un set de reguli de ordine interioara pentru eficienta si profesionalismul angajatilor Promotor Rent a Car.
Compania noastra deruleaza o activitate in conformitate cu legile si regulile acestei tari.
Calitatea serviciilor
Scopul nostru este sa furnizam servicii de inchirieri auto de calitate la preturi mici, competitive si rezonabile.
Pentru clientii nostri, strategia de economisire se aplica in doua etape de inchiriere:
Inchirierea pe termen scurt (1- 30 zile) presupune reducerea pretului de inchiriere prin programul nostru de fidelizare, reduceri lunare, discounturi din partea partenerilor nostrii si oferte speciale pentru membrii Promotor Rent a Car si clientii noi.
Inchirierea pe termen lung se desfasoara pe o perioada mai mare de 60 zile, oferim servicii deinalta calitate, rata lunara unica si invariabila stabilita la semnarea contactului, taxele si asigurarile sunt incluse, la fel si reparatiile si reviziile pe toata perioada de inchiriere.
Autoturismul va fi livrat la locatia dumneavoastra de catre un agent Promotor Rent a Car la orice ora. Pretul nostru nu ascunde costuri suplimentare, si include TVA-ul, taxele de parcare aeroport si de livrare.

Modalitati de plata:
- numerar, monede acceptata: euro, lei si lire.
- carte de credit: Visa sau Mastercard
- virament bancar (ordin de plata)

Echipa Promotor Rent a Car
Compania noastra ofera spre inchiriere modele noi de autoturisme si servicii de inchirieri masini in Romania la cel mai inalt standard, siguranta si punctualitate. Angajatii nostri beneficiaza de o dezvoltare sociala multiculturala, continua si'i motivam printr-un mediu professional adecvat. Echipa Promotor Rent a Car dezvolta o activitate axata pe satisfacerea nevoilor clientului, dezvoltarea si imbunatatirea serviciilor de inchiriere auto la preturi competitive.
Cel mai bun mod de a calatori doar cu Promotor Rent a Car!

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00
Sambata - Duminica: 9:00 - 13:00