Bucuresti

Russian Night

Russian Night

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
125

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 martie 201921:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Era o vreme, nu foarte demult, in care cultura interbelica romaneasca era vizibil atinsa de influente rusesti. Sa ne intrebam bunicii daca exista biblioteca fara vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Opera fara vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde sa nu se danseze macar vreun Kazachok.

O muzica ce nu necesita prea multe prezentari. Oricine stie ca ascultand muzica ruseasca te poti trezi plangand sau fredonand ( chiar nestiind versurile), te poti trezi dansand sau pur si simplu razand. Muzica ruseasca te incarca cu un sir nesfarsit de sentimente. De fapt asta si trebuie sa se intample atunci cand asculti muzica in general! Sa ne umplem de bucurie, melancolie si veselie alaturi de inconfundabila voce a indragitei actrite Tania Popa, care a cucerit cu talentul sau inimile publicului.

Vineri, 22 martie, ora 21:00, Restaurant Elisabeta va asteapta cu portile deschise pentru a va bucura de recitalul “Russian Night”, cu cantece traditionale rusesti, dans si voie buna, in compania Taniei Popa.


Tip spectacol: muzica ruseasca
Componenta:
Tania Popa
Marian Hancu – pian
Pret Bilet: 39 lei
.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta