Bucuresti

Seri de jazz la mall, toata vara

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
96

Voteaza & Distribuie

Descriere

Seri de jazz la mall, toată vara

Pe toată durata verii, bucureștenii sunt invitați să ia parte la o serie de concerte jazz în aer liber la mall-ul din Cotroceni. Evenimentele se vor desfășura în zona teraselor de la intrarea Far în fiecare joi, vineri și sâmbătă în intervalul 19:00-21:00. Intrarea va fi liberă.

Nume sonore ale momentului dar și tineri artiști excepționali for interpreta în fiecare week-end standarde de jazz internațional și teme de improvizație acordate sezonului. Prima serie de concerte a stagiunii „AFI Fan Jazz” s-a desfășurat în perioada 23 – 25 iunie și s-a bucurat de un succes neașteptat în fața publicului aflat la terase, dar și pentru trecătorii care au fost luați prin surprindere de inițiativa organizatorilor. Au concertat Alexandru Arcuș – saxofon și Ciprian Pop – chitară. În acest week-end vor concerta artiștii Albert Tajti, Alexandru Şveţ și Alexandru Coti la pian și Alexandru Arcuș la saxofon alături de Ciprian Pop la chitară.

Cu scopul de a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – prin programul „Oportunități la tine acasă” dedicat tinerilor artiști din România, cu rezultate remarcabile la concursurile naționale și internaționale.

„În perioada verii, ne dorim să le oferim clienților noștri un cadru plăcut și relaxant, în care să se desprindă pentru câteva momente de rutina zilnică. De aceea, îi așteptăm la terasele din AFI Palace Cotroceni, unde vor avea ocazia să asculte live muzică jazz și să se bucure de băuturi răcoritoare, în compania celor dragi.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Pe toată durata verii, bucureștenii sunt invitați la mall să descopere numeroase oferte de relaxare și de petrecere a timpului liber, atât în incinta mall-ului, cât și la terasele deschise la cele două intrări – Galaxy și Far.