Bucuresti

Stardust Video Production

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 12-14
Telefon
0722309399
Web
stardustvideo.eu
Categorie
Fotografi
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
239

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stardust Video Production Bucuresti

Stardust Video Production, companie care se ocupa cu productii media. Compania are 2 divizii, divizia business care se ocupa cu furnizarea de servicii pentru persoane juridice si divizia home entertainment care ofera servicii pentru evenimente private.Compania noastra poate oferi productii video pentru clienti corporate cum ar fi filme de prezentare, reportaje, interviuri, sedinte foto etc.

Stardust Video Production a fost infiintata in anul 2007.
De la infiintare societatea a desfasurat activitati de productie foto-video pentru companii private, televiziuni si personae fizice.
Societatea dispune de echipamente profesionale, studio foto si personal calificat cu o experienta vasta in domeniul media.
Suntem o firma specializata in productie video, fotografii, filmari de eveniment, editare video si montaj.
Oferim o gama larga de servicii audio foto video, toate acestea avand in comun atentia la detalii si preocuparea pentru o calitate excelenta.
Compania ofera filmari aeriene High Definition, filmari de prezentare care se realizeaza full hd si se pot desfasura la locatie sau in studioul foto-video propriu. Oferta noastra include filmari pentru clipuri video, continut video pentru reclame, filme de prezentare produse si servicii, filmari de conferinte, filmari la petreceri private, filmari evenimente personale, filmare interviuri si testimoniale, etc.
Va putem oferi montaje video de inalta calitate, design grafic, efecte speciale etc.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre

Servicii oferite: Productii foto - video, Productii videoclipuri, Video
Program extra: Sambata