Bucuresti

Ultima dorinta Partener

Ultima dorinta

Detalii spectacol

Telefon
0724255152
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 2 ore
Apartine de
Teatrul Apropo din Bucuresti
Vizualizari
106

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 septembrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Spectacolul Ultima dorinta

Un spectacol despre sex, dragoste, relații complicate și bine condimentat cu umor la Teatrul Apropo.

Două prietene față în față cu mai multe situații excepționale vă vor purta din birourile corportatiste până la mare cu cortul, unde se poate vorbi liber despre orice sub stele.

Veți descoperi două personaje cu sex appeal care vin în fața voastră cu experiențe de viață diferite. Altfel spus: o tânără avocată debutantă se împrietenește cu o IT-istă nonconformistă.

Alexandra vrea să salveze Universul, în timp ce Nicole a renunțat de mult la ideea de salvare.

Scandalos, delicat, delirant prin exaltare, suav și emoționant - veți fi surprinși, dar merg în aceeași propoziție despre acest spectacol care cuprinde scene ce pot face parte din viața fiecăruia dintre noi.

Actrițele Mihaela Popa și Alina Dumitrelea vor reda un dialog autentic despre întrebările intime ale societății de astăzi aflate la confluența dintre gândirea tradițională vs. tendințele moderne, unde relațiile personale, de muncă, filosofia de a fi suferă modificări semnificative.

Pentru că spectacolul poartă semnătura unui autor care a studiat mai întâi chirurgia cardiacă pentru a vă oferi un spectacol despre inimă și trăirile ei într-o lume ca a noastră.

„Utima dorință” a primit o nominalizare importantă la Irish Embassy Award for Romanian Emerging Playwright.

„Nu e puţin lucru să scrii un text dramatic în care lumea noastră să se contureze realist, nuanţat, din replici credibile, care rezistă pe scenă, au forţă şi problematizează. (...) iar montarea să captiveze un public în căutare de poveşti şi de răspunsuri la întrebări despre propria lui lume. (...) Un spectacol în ton cu preocupările publicului de azi, lucrat cu mai multă grijă decât destule alte producţii independente de la Bucureşti.” - Dana Ionescu (Yorick)

Cu: Alina Dumitrelea, Mihaela Popa
Muzică originală: Alexandru Suciu
Multimedia: B4 (Bogdan Benea, Dragoș Mazo, Vlad Gheorghe, Bogdan Nedelcu)
Decoruri și costume: Marian Văsii
Regia: Radu Popescu

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana viitoare, Luna curenta