Bucuresti

United comunica pentru Christian Tour

United comunica pentru Christian Tour

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1125

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agentia de relatii publice si comunicare isi propune sa creasca atat notorietatea si imaginea brandului Christian Tour, cat si expunerea sa in media prin numeroase campanii de relatii publice integrate.
United, agentia full-service de marketing, va gestiona pentru Christian Tour, una din agentiile de turism din top 3 din Romania, contul de relatii publice si comunicare. In cadrul acestui parteneriat, United va oferi servicii de PR online si offline: relatii cu presa nationala si locala, facilitarea relatiei cu VIP-uri, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza.

Agentia a comunicat in domeniile turismului si ospitalitatii incepand din anul 2000, fiind responsabila pentru campania de lansare a hotelului JW Marriott din Bucuresti. In ultimii sase ani, United si-a consolidat experienta in aceste domenii in ipostaza de agentie de relatii publice din Romania a Autoritatii de Turism a Egiptului. In aceasta calitate, United a promovat in media brandul de tara al Egiptului, a mentinut relatia cu presa si cu institutiile autohtone din domeniul turismului si a gestionat anual participarea Autoritatii de Turism a Egiptului la Targurile de turism ale Romaniei. Alti clienti din domeniul turismului si ospitalitatii: Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, Best Western Parc Hotel, Hotel Cismigiu.

“Pornim in acest parteneriat cu incredere, bazandu-ne pe o experienta de 15 ani in marketingul pentru piata de turism din Romania. Ne bucuram de noua colaborare cu cel mai mare tour operator de la noi din tara si dorim ca, alaturi de Christian Tour, sa consolidam relatia brandului cu mass-media, atat in ideea de a promova turismul extern, dar si pentru promovarea turismului intern”, a declarat Dan Cirstea, Managing Partner United.

“Am ales United deoarece ne dorim o comunicare cat mai eficienta cu media şi ne bazam pe experienţa acumulata de United de-a lungul timpului. Speram intr-o colaborare reciproc placuta şi la atingerea obiectivelor de comunicare ale brandului Christian Tour”, a afirmat Marius Pandel, CEO al Christian Tour.