Bucuresti

West Park Rezidential

West Park Rezidential

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Strada Ajustorului, nr. 2-20
Telefon
0214344317, 0214344316
Web
www.west-park.ro
Categorie
Ansambluri rezidentiale
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1500

Voteaza & Distribuie

Descriere

West Park e gata! West Park e gata si isi asteapta ultimii locatari. Peste 90% din totalul apartamentelor sunt deja locuite; te asteptam astfel sa te alaturi noilor tai vecini. Conceput pentru confortul tau, West Park este locul in care traiesti si te bucuri de viata alaturi de familia ta oferindu-i un mediu ce-i poate favoriza o evolutie pozitiva.

West Park e aici! West Park e aici si e aproape de tot ce ai nevoie pentru tine si familia ta. Accesul in complexul rezidential West Park se poate face atât din Bulevardul Uverturii, prin Strada Ajustorului cât si din Soseaua Virtutii, prin Strada Orsova, ambele variantele fiind legate direct la intrarea in complex. Situat in imediata vecinatate a a zonelor comerciale Cora Lujerului, Plaza Romania, Militari Shopping Center, Carrefour Militari.

West Park e accesibil! West Park are acum preturi accesibile oricui, prin multiple sisteme de creditare disponibile. Alege azi un apartament in West Park si ai la dispozitie toate actele necesare pentru obtinerea celor mai avantajoase si flexibile variante de finantare.

West Park e sigur! La West Park se pune accentul pe siguranta, incredere si calitate. Suntem aici pentru a ramane si pentru a oferi clientilor nostri mai mult decât un produs comercial ci o casa, un camin, un loc de suflet unde sa isi creasca familiile si sa isi sarbatoreasca bucuriile.