Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum alegi un coș de fum potrivit centralei tale? Află de aici tot ce te interesează

Cum alegi un coș de fum potrivit centralei tale? Află de aici tot ce te interesează

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un coș de fum și o centrală pe lemne sunt două produse care, deși sunt independente, nu pot funcționa unul fără celălalt. O centrală nu poate elimina particulele formate în urma arderii în casă și nu poate funcționa fără un sistem de aerisire – coșul de fum, iar un coș de fum nu își poate atinge scopul dacă nu este legat la un sistem de încălzire care îi oferă particule de eliminat în exteriorul casei.

Fiind strâns legate între ele, vom fi nevoiți să alegem cele două produse astfel încât ele să se potrivească și să poată fi montate împreună. Astfel, de exemplu, dacă vom avea o centrală sau un șemineu cu un focar de 180 de milimetri, vom avea nevoie de un kit cos fum inox 180 mm de cea mai buna calitate. De ce trebuie să avem această legătură, ce este un kit și ce anume reprezintă cei 180 de milimetri la coșul de fum aflăm din rândurile următoare.

Ce este un kit al unui coș de fum?


Kitul unui coș de fum reprezintă de fapt pachetul complet de elemente necesare unui produs corespunzător. Astfel, un kit coș fum inox 180 mm va conține un colier de prindere și unul de descărcare, racordul pentru fum, colierul de mascare, elementul de racordare, dar și elementele ce pot fi numite accesorii, aici fiind vorba de elementul anti-pluvial și cel anti-vânt. Un astfel de kit este tot ceea ce avem nevoie pentru a monta produsul și pentru funcționarea sa la parametri normali.

Ce reprezintă cei 180 de milimetri din exemplu?


În exemplul amintit anterior, kit coș fum inox 180 mm, dimensiunea reprezintă de fapt diametrul interior al coșului de fum. Acest parametru este un punct foarte important de plecare în momentul alegerii unui produs potrivit. Această dimensiune este strâns legată și de caracteristicile centralei sau a șemineului la care urmează să fie legat coșul, neluarea în calcul a acestor dimensiuni ducând la o funcționare imperfectă a sistemului creat de cele două.

De ce trebuie să fim atât de exacți în alegerea acestor măsuri?


Potrivirea perfectă între coșul de fum și centrala pe lemne este cheia funcționării corecte a sistemului de încălzire. Un coș de fum prea subțire sau prea gros va duce cu siguranță la probleme de funcționare, acestea fiind de genul: înfundarea cu fum a coșului deoarece acesta nu face față cantităților de particule ce ies din centrală sau pierderea căldurii produsă de centrală din cauza unui coș de fum mult prea gros. Astfel, în momentul alegerii produsului dimensiunile sunt primele lucruri la care vrem să fim atenți.

Coșuri Fum – locul în care găsești coșul de fum potrivit pentru orice centrală


Dacă sunteți în căutarea unui kit coș fum 180 mm, 200 mm sau orice altă dimensiune a tubului interior, cei de la Coșuri Fum sunt cei de la care puteți achiziționa aceste produse. Oferta lor conține sute de modele de coșuri de inox sau material ceramic, făcute să se potrivească tuturor sistemelor de încălzire. Pentru a consulta întreaga gamă de produse, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul cosurifum.ro și să alegeți categoria de produse care vă interesează. Dacă găsiți produsul potrivit, nu vă rămâne decât să completați formularul de achiziționare.


Date de contact:
Telefon: +4 0763 687 665
E-mail: office@cosurifum.ro
Adresa: Strada Petrache Poenaru, Nr. 2, sector 5, Bucuresti

Autor

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro