Bucuresti

100 000 de premii puse la bataie de Grand Cinema & More si Grand Combo!

100 000 de premii puse la bataie de Grand Cinema & More si Grand Combo!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 2 saptamani
Vizualizari
628

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De sarbatori, toti cei care viziteaza Grand Combo si Grand Cinema & More sunt castigatori! Cele doua spatii din Baneasa Shopping City pun la bataie 100 000 de premii, iar participantii la promotie isi pot alege singuri cadoul.
Astfel, toti cei care achizitioneaza produse si servicii din Grand Cinema & More si Grand Combo primesc pe loc un tichet razuibil garantat castigator. Pentru a oferi un cadou pe gustul oricarui vizitator, pe tichete sunt inscrise doua premii, din care se poate alege, unul dintre ele valabil la Grand Cinema & More, iar cel de-al doilea la Grand Combo.
Premiile ofera participantilor la promotie multe motive de a se bucura de filme, spectacole culturale si distractie alaturi de cei dragi. Acestia pot castiga bilete gratuite la filme, vouchere de discount pentru spectacole, racoritoare, popcorn sau nachos. Pe tichetele razuibile, participantii pot gasi, totodata, upgrade gratuit la scaune premium, iar cei mai norocosi dintre acestia pot castiga bilete la film in salile Grand VIP Studios, sau petreceri private.
Pe langa atractiile din cinematograf, premiile de la Grand Combo constau in reduceri si gratuitati pentru bowling si biliard. Castigatorii se pot bucura si de curse gratuite pe simulatoarele auto, de minute de gaming pe XBOX, precum si de discount-uri pentru inchirierea Party Box-ului. Participantii la promotie pot descoperi, totodata, reduceri la restaurantul Combo Diner, aflat in incinta Grand Combo la etajul II al centrului comercial Baneasa Shopping City.
Promotia se desfasoara in perioada 1 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015 si se adreseaza tuturor vizitatorilor. Mai multe detalii despre promotie sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.