Bucuresti

9 days of home theatre

9 days of home theatre, 4 ani de În Culise aniversați „acasă”

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 2 zile
Apartine de
In Culise
Vizualizari
580

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 9 ianuarie 2016 - Duminica 17 ianuarie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Teatrul În Culise deschide anul 2016 cu aniversarea a patru ani de existență prin 9 days of home theatre, un minifestival în care vor defila cele mai noi producții ale teatrului. Așadar, între 9 și 17 ianuarie sunteți invitați „acasă”, în mansarda La Scena (Calea Călărașilor nr. 55), să vă bucurați de spectacol.

Acasă nu e un loc, ci un sentiment. Iar din 2011, pentru mica echipă de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și iubitori de teatru, „acasă” înseamnă În Culise – pentru că îi găsești aici în fiecare zi. 9 days of home theatre este evenimentul prin ești invitat să intri în casa și în intimitatea acestei echipe de visători care au un singur scop – să furnizeze distracție și bucurie.

După patru ani în care a trăit prin spectacol și a mâncat numai bruschete cu teatru, echipa În Culise te invită să-i cunoști și să experimentezi diversitatea ofertei din mediul independent: comedii delicioase, spectacole romantice (fără sirop), tragicomedii, spectacole erotice, drame puternice sau stand up comedy. În cadrul evenimentului 9 days of home theatre vă puteți bucura de spectacole cu intrare liberă și de noutățile și vârfurile de lance ale acestei stagiuni, printre care se numără: premiera The Blue Room – un spectacol despre sex, avanpremiera Qui est Mohamed? – un spectacol-excursie în intimitatea cuplului modern, Orchestra Titanic – o călătorie teatrală prin vis, Clinica Sinucigașilor – o comedie a speranței, și alte câteva titluri care promit să vă aducă zâmbetul pe bune în acest început de an.