Bucuresti

Adrian Berinde lansează albumul “Atât de bine” cu ocazia aniversării a 20 de ani pe scenă

Adrian Berinde lansează albumul “Atât de bine” cu ocazia aniversării a 20 de ani pe scenă

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 18 iunie 2015, orele 21:00, la clubul Tribute din București va avea loc concertul de lansare a albumului ”Atât de bine”, concert ce va marca, de asemenea, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde.

Albumul ”Atât de bine” este cel de-al șaptelea album semnat Adrian Berinde, din discografia sa mai făcând parte albumele ”Absent” (1995), ”Negru de fum” (1996), ”Vertical” (1998), ”Captiv în inutil” (2001), ”Albaștri după ploi”(2003) și ”Azil” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

Adrian Berinde este un artist care ocupă un loc special în peisajul muzical româneasc, datorită vocii inconfundabile și a stilului unic - un mix original de rock, folk și poezie autentică. Dar, în ciuda personalității enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice.

La concertul aniversar din 18 iunie de la clubul Tribute, Adrian Berinde va urca pe scenă împreună cu muzicienii de care îl leagă o îndelungată colaborare și o veche prietenie: Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Norbert Covacs (claviaturi, chitară), Luci Stein (bass) și Claudiu “NAȘU” Purcarin (tobe).

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio România Cultural, Sport Total FM, Rock Zone, Semne Bune și Magic FM.

Notă pentru editori:
Adrian Berinde (n.1958) a devenit un nume în pictura contemporană în Elveția, unde a organizat numeroase expoziții personale și și-a reprezentat țara de adopție în concursuri internaționale și expoziții de grup. În România este cunoscut mai mult ca muzician, decât ca pictor, datorită celor șapte albume ale sale. A făcut parte din echipa prestigioasei companii Cirque du Soleil (Montreal, Canada) și a fost directorul artistic al Clubului Prometheus (București), unde a coordonat realizarea a sute de manifestări culturale, dintre care două spectacole de teatru în regia sa. A publicat un volum de versuri, intitulat ”Captiv în inutil”, iar în prezent pregătește o antologie de poezie, ce va purta titlul ”Doar altfel”.
(adrian.berinde@gmail.com / www.adrianberinde.ro)

Tribute este un club de înaltă ținută, localizat în centrul Bucureştiului, un loc ce se vrea a fi un omagiu adus muzicii live şi divertismentului de calitate. În culisele clubului Tribute se ascunde un echipament sonor de mare fidelitate, special proiectat pentru concerte live de mare clasă.
(Calea Victoriei 118, tribute@tribute.ro / www.tribute.ro )

Date de contact
Dana Nedelcu
Freelancer – PR, Communication, Events
atatdebine11 @ gmail.com