Bucuresti

Adrian Sarmasan and Friends @ Sinner's Club

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
681

Voteaza & Distribuie

Descriere


Pentru ca STIU ca va fi ceva special, voi face o prezentare mai speciala, bazata mai mult pe elemente multimedia.
Sa incepem povestea de aici: http://www.youtube.com/watch?v=SfcYJZfYdG8, adica din locul in care traieste si de unde vine.N-ar strica nici o scurta vizionare de la una dintre intamplarile la care am participat si eu prin curtea castelului: http://www.youtube.com/watch?v=J4Qy3grpGX8Desigur, nu pot sa nu recomand si piesa Vama Veche la care am lucrat impreuna cu Adi cam la toate aspectele, de la muzica si text pana la filmarea si editarea video: http://www.youtube.com/watch?v=34fk5sMkZaoCe cauta pe afis Laszlo Kovacs, Jimmi Laco si Zoia Alecu? Raspunsul se gaseste aici: http://www.youtube.com/watch?v=mcImHYTuYd8.

Albumul "Visez de-nnebunesc" a fost lansat, de altfel, si in Sinner's...


De data asta, la reintalnirea din 23 noiembrie, se mai lanseaza un videoclip, se mai proiecteaza alte cateva videoclipuri si, nu in ultimul rand, se canta un repetertoriu de tip "Sarmasan all inclusive", in conditii de sunet create special pentru acest eveniment!


Sa mai punem la socoteala si prezenta relativ rara prin capitala a lui Adrian Sarmasan... (ne-am intalnit de vreo 20 de ori la Turda si cam de 3 ori prin Bucuresti).


Concluzia: NU SE RATEAZA ASA CEVA!


Eugen Avram

Rezervari, neaparat din timp, la tel. 0723 511 597 (preferabil intre orele 12:00 - 21:00)