Bucuresti

Anvelopare marca Negoiță: stai la 10, îți plouă-n casă

Anvelopare marca Negoiță: stai la 10, îți plouă-n casă

Detalii

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
392

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anvelopările cu care se laudă primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, au devenit un coșmar pentru mulți dintre cei care beneficiază de aceste lucrări. Conform celor semnalate de bucureștenii din Sectorul 3 pe platforma online www.cheamalpecristi.ro, cei care au avut norocul să treacă, după lungi așteptări, de filtrul organizat de Primăria Sectorului 3, s-au lovit direct de firmele de casă ale primarului Robert Negoiță. Nu se respectă termenele, iar calitatea lucrărilor lasă de dorit.

Cetățenii ne-au semnalat, pe platforma online cheamalpecristi.ro, problemele cu care se confruntă din cauza calității proaste a anvelopărilor. Fotografiile trimise de către aceștia demonstrează că lucrările sunt un dezastru deoarece cei care locuiesc la ultimele etaje ale clădirilor au ghinionul, ca, după lucrările de anvelopare, să le plouă în case. Autoritățile au fost semnalate de către cetățeni, inclusiv primarul în funcție, dar nu s-a luat nicio măsură. Și mai grav este faptul că reprezentanții Primăriei nu le răspund cetățenilor clar la întrebarea 'plătim sau nu plătim 20% din suma alocată anvelopării blocurilor?'.

'Este foarte grav ce se întâmplă. Acestor oameni le era mai bine înainte de anvelopare. Acum, toți cei care locuiesc la etajele superioare, atunci când se înnorează afară, trebuie să pregătească gălețile pentru a le pune prin casă și se roagă să nu plouă prea tare. Mai mult, Negoiță se folosește de faptul că nimeni nu știe clar: plătesc sau nu plătesc 20% din costurile anvelopării? Pentru că, fiind an electoral, mulți cetățeni mi-au semnalat că li se transmite să stea liniștiți că nu vor plăti nimic, am un mesaj clar pentru Negoiță: 'nu te juca cu viețile și banii oamenilor, nu ești primar ales pe viață' ', a declarat Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, candidat al MP la Primăria Sectorului 3.

Mișcarea Populară Sector 3 a solicitat Primăriei Sector 3 informații cu privire la cota plătită de locatari, precum și motivele pentru care finalizarea execuției lucrării blocului nr. 5 din strada Baia Mare, nr. 4 a fost întârziată, termenul limită fiind 31 decembrie 2015.