Bucuresti

Armonie de iarna

Armonie de iarna

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
24

Reprezentari

DataOraLocatie
Astazi 14 decembrie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Armonie de iarna – concert extraordinar

Tip spectacol: spectacol cu muzica pop-opera si classical fusion
Pentru prima oara impart aceeasi scena. Amadeus si Ad Libitum Voices canta din suflet muzica pentru suflet: piese de iarna, de dragoste, de fericire. Patru voci masculine si muzica lor se intalnesc pentru prima oara pe o scena bucuresteana cu sunetul minunat al cvartetului classic fusion Amadeus. Grupul Ad Libitum Voices a aparut in noiembrie 2012, la Cluj-Napoca si este unul dintre primele grupuri de pop opera din Romania. Pop opera inseamna piese pop cunoscute, reinterpretate in maniera operei sau operetei. Stilul pop opera poate imprumuta cantece, arii, fragmente, motive din opera si muzica clasica pentru a le converti intr-o interpretare stilizata in stilul pop, al muzicii usoare.

Termenul muzical ad libitum, corespondentul italienescului a piacere, inseamna libertate in interpretarea unui fragment muzical. El descrie cel mai bine activitatea artistica a grupului: diversitatea repertoriului si o amprenta personala asupra pieselor abordate. Grupul este format din doi tenori, un bariton si un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar si Cristian Ignuta. Artistii sunt absolventi ai Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Ei sunt si colaboratori ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca.

Trupa Amadeus a furat milioane de suflete si a devenit cea mai populara trupa de gen din Europa. Instrumente electrice, tobe de rock, energie, culoare, frumusete, si patru artiste care incing instrumentele cu virtuozitate. Cu peste 130 de milioane de vizualizari pe YouTube, 5 albume lansate si unul in lucru, trupa a concertat in peste 40 de tari de pe patru continente, si a impartit aceeasi scena cu artisti mari precum Mika, Lara Fabian, Il Divo sau Alesandro Safina.

Ca playlist, in show-ul “Rock Me, Amadeus” fetele abordeaza piese ca They Don’t Care About Us (Michael Jackson), I Feel Good (James Brown), Smooth Criminal (Michael Jackson), We Will Rock You (Queen), Whola Lotta Love (Led Zeppelin), November Rain (Guns N’ Roses), Viva la Vida (Coldplay), Crystallize (Lindsey Stirling), She’s the One (Robbie Williams), piese originale semnate Amadeus, precum si teme din filme, cum ar fi Gladiator, MIssion Impossible, Pulp Fiction, Carraibean Pirates. Repertoriul de cover band (piese cu voce) al trupei este vast, de la evergreenuri la piese actuale Ed Sheeran, Pharell, Camila Cabello, Major Lazer, Taylor Swift etc.

Au concertat in teatre (Le Palace – Paris, Amfiteatrul El Jem – Tunisia, Sala Palatului – Bucuresti), in aer liber (St. Marco – Carnavalul din Venetia, Fete de la Musique – Beirut, Festivalul de Film de la Cannes), pentru mari corporatii internationale (Porsche – Beijing, Orange – Maroc, HP – Singapore, Dior – Monaco, BMW -Istanbul, Formula 1 -Viena, Farmacias Guadalajara – Mexico, Toyota – Egypt etc.), politice ( World Expo Shanghai, Green Week Berlin etc) sau private ( ziua presedintelui Kasakhstanului, Nursultan Nazarbajev – presedintii V. Putin si A. Lukasenko in audienta), sau aniversarea fondatorului brandului elvetian De GRISOGONO, Fawaz Gruosi.
Cele mai importante evenimente din ultima jumatate de an au fost concertul privat pentru familia regala din Qatar, World Economic Forum 2018, Elvetia sau aniversarea de 25 de ani Zee TV, cea mai mare retea de stiri din India

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta