Bucuresti

Atelier de Branding: Identitatea afacerii tale

Atelier de Branding: Identitatea afacerii tale

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Apartine de
Fundatia Calea Victoriei
Vizualizari
522

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cum faci să iasă în evidenţă mai bine afacerea ta? Îți spune Anca Dimulescu, la Atelierul de Branding – Identitatea afacerii tale, din 13 septembrie. Întâlnirile sunt organizate de Fundația Calea Victoriei, la sediul din strada Popa Soare nr. 40, în seri de miercuri, de la 19.00. Ești pregătit să te concentrezi pe direcția în care vrei să se dezvolte proiectul tău? Bun, atunci îți povestesc mai departe. :)

Atelierul se adresează micilor întreprinzători şi mai ales celor care sunt la început de drum, fie că au un PFA sau SRL sau ONG. La final, vei avea deja o parte din business plan făcut şi îţi va fi mult mai usor să ajungi la rezultatele dorite.

Începi cu pași mici, ca să găsești, împreună cu trainerul și colegii de curs, răspunsurile potrivite la întrebările pe care e musai să ți le pui:
Cum definești personalitatea afaceri tale? Care e promisiunea pe care o faci cumpărătorului? Cum alegi numele? Cine sunt competitorii tăi și cine sunt cumpărătorii? Ce diferenţă e între ce oferi tu şi ce oferă ceilalţi? De ce te-am crede?

Înveți să aplici regulile pe care trebuie să le ai în vedere când construiești identitatea vizuală a ceea ce vrei să comunici. Afli cum construieşti un brief pentru o echipă creativă și ce soluţii de producţie publicitară există. Ai la pachet și câteva tips and tricks pentru website şi social media, ca să te descurci perfect în online.

Concluzia: intră pe www.victoriei.ro și rezervă-ți un loc la Atelierul de Branding. Taxa de participare e de 275 de lei, mai multe informații poți cere pe contact @ victoriei.ro.