Bucuresti

Aylin & The Lucky Charms, finalisti in cadrul unei competitii muzicale internationale

Aylin & The Lucky Charms, finalisti in cadrul unei competitii muzicale internationale

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aylin & The Lucky Charms au ajuns între finaliștii concursului internațional Unsigned Only Music Competition, la categoria Pop/Top 40. Artista a înscris în competiție piesa „Chemistry”, care poate fi ascultată aici: http://bit.ly/1nHpkTI. Reușita lui Aylin & The Lucky Charms este cu atât mai mare cu cât doar 2% dintre cei înscriși ajung să se numere printre finaliști.
Unsigned Only Music Competition este un concurs internațional dedicat artiștilor independenți, iar anul acesta s-au înscris în competiție trupe și cântăreți din peste 100 de țări. Dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise, 40 de melodii, printre care și „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms, au fost selectate pentru fi analizate de un juriu specializat. Juriul este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate. Printre aceștia se numără și membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.
Prezența pe lista finaliștilor îi înscrie pe Aylin & The Lucky Charms și pe lista artiștilor care participă la votul public Fandemonium. Acesta este un vot complet separat de cel al juriului format din celebrități și indică piesele preferate ale publicului din lista finaliștilor. Așadar, în intervalul 11-25 august, piesa „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms poate fi votată în cadrul concursului Fandemonium care se desfășoară pe pagina de Facebook UnsignedOnly.

Despre Aylin Cadîr
Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.
Mai multe informații despre Aylin Cadîr puteți găsi pe site-ul oficial al artistei, www.aylincadir.ro, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AylinCadirOfficial.