Bucuresti

Aylin & The Lucky Charms, „Premiul Onorific” in cadrul concursului international Unsigned Only Music Competition

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Descriere

Premiul Onorific” în cadrul concursului internațional Unsigned Only Music Competition

București, 16 septembrie: Aylin & The Lucky Charms au primit „Premiul Onorific” în cadrul competiției internaționale Unsigned Only Music Competition, ediția 2014, la categoria Pop/Top 40. Artista și formația ei au câștigat distincția „Honorable Mention”, după ce s-au înscris în competiție cu piesa „Chemistry”, care poate fi ascultată aici: http://bit.ly/1nHpkTI.
Aylin & The Lucky Charms au fost singura trupă din România care a participat la Unsigned Only Music Competition, un concurs dedicat trupelor independente. Performanța românilor este cu atât mai mare cu cât în competiție au fost înscrise peste 8000 de formații din mai mult de 100 de țări. Piesa „Chemistry” a lui Ayln & The Lucky Charms a fost astfel selectată ca fiind una dintre cele mai bune piese înscrise la categoria Pop/Top 40.
Aylin & The Lucky Charms au primit distincția „Honorable Mention” în urma unei analize complexe pe care un juriu specializat a realizat-o pentru fiecăre piesă. Acest juriu este format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate, cum ar fi membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Despre Aylin Cadîr
Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.

Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.
Mai multe informații despre Aylin Cadîr puteți găsi pe site-ul oficial al artistei, www.aylincadir.ro, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AylinCadirOfficial.