Bucuresti

BaLaKo, singura trupa romaneasca invitata la festivalul de jazz de la Sibiu!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 2 zile
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Descriere

BaLaKo, singura trupa romaneasca invitata la festivalul de jazz de la Sibiu!

Trupa BaLaKo este invitata sa inchida festivalul de jazz de la Sibiu ce va avea loc in acest weekend. Mozaic Jazz Festival se va desfasura in perioada 14 – 16 noiembrie 2014 la Sibiu, avand la baza un concept simplu, ce imbina calitatea artistilor alesi sa fie inclusi in line-up-ul eveinmentului cu experienta inedita oferita publicului iubitor de muzica de calitate.

Cu radacini pe continente si in culturi diferite, din Cuba pana in Romania, din Mexic spre Ungaria si Slovacia, membrii BaLaKo sunt muzicieni profesionisti care au impartit scena de-a lungul timpului cu nume celebre precum Buena Vista Social Club, Manolito Simonet y Su Trabucco, Bamboleo, Havana Lounge, Billy Cobham sau Luis Conte.
Dupa aparitii la doua dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume, Montreux Jazz Festival si Nord Sea Jazz, si la Sziget Festival (Ungaria), dar si concerte in cadrul unor evenimente locale precum Plai Festival, membrii Balako ajung si la Sibiu, pentru o prima intalnire cu publicul de acolo. Trupa a pregatit un show in care va prezenta iubitorilor de jazz materialul lor de debut, Colours, lansat in luna septembrie! Albumul include atat coveruri ale unor piese celebre precum (La Negra Tomasa, Spain sau Saraiman), cat si creatii proprii ca How High is The Mood, Timba Pa Mama sau melodia ce da titlul albumului. Elena Ionescu (Mandinga) a colaborat si ea cu cei de la BaLaKo la trei piese de pe noul material: Saraiman, Carnaval si Carciuma.
BaLaKo are onoarea de a fi singura trupa din Romania ce a fost invitata sa cante la Mozaic Jazz Festival, aceasta urmand sa fie cap de afis duminica, 16 noiembrie, de la ora 22:30, cand baietii promit un show live cu muzica cat mai variata, ce isi trage influentele din toate colturile lumii, interpretata de unii dintre cei mai buni instrumentisti ai momentului!

Facebook BaLaKo: https://www.facebook.com/BalakoOfficial