Bucuresti

Balet sau street dance?

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
791

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 7 septembrie 2012 - Duminica 16 septembrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Intoarcerea la scoala, inceputul unei noi pasiuni pentru copilul tau

Balet sau street dance? Arte martiale sau echitatie? In fiecare an, parintii se confrunta cu multe intrebari in incercarea de a ghida cat mai bine activitatea extracuriculara a copilului lor. Baneasa Shopping City si Feeria ii invita pe acestia impreuna cu copiii lor intre 7 si 16 septembrie sa descopere cele mai interesante programe after-school.

Timp de zece zile, intre 7 si 16 septembrie, copiii se vor bucura de activitati interactive desfasurate in zone dedicate din Baneasa Shopping City si Feeria, in timp ce parintii vor putea obtine de la cluburile participante toate informatiile necesare dezvoltarii unui program after-school complet si pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregatite pentru copii in perioada 13-16 septembrie este zona de echitatie, amenajata in parcarea Baneasa Shopping City in colaborare cu reprezentantii clubului Equestria (www.equestria.ro). Antrenorii ii vor ghida in universul de poveste al cailor, dezvaluindu-le pas cu pas experienta echitatiei

Tot in aer liber se va desfasura si prima lectie de anul acesta, tinuta in weekendul 8-9 septembrie de Politia Romana: invatarea regulilor de circulatie. Invitat special va fi cel mai indragit politist, cainele Zorro pe care copiii il vor putea urmari in actiuni speciale alaturi de colegii sai. La final, baieteii se vor imagina cu siguranta in misiuni de aparare alaturi de simpaticul Zorro!

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: diverse