Bucuresti

Bancomat Libra Bank - DECEBAL

Bancomat Libra Bank - DECEBAL

Detalii bancomat

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Decebal, nr. 7, bl. S12, Parter
Web
www.librabank.ro
Categorie
Bancomate
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
461

Voteaza & Distribuie

Prezentare bancomat

In peisajul bancar romanesc, LIBRA INTERNET BANK se remarca prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare bazate pe Internet si adaptate secolului XXI.

Fiind prima banca din Romania care a abordat, printr-o strategie de nisa, segmentul medical (din 2004) si IMM, iar apoi succesiv alte profesii liberale si companii medii si mari, LIBRA INTERNET BANK are la baza conceptul cochet de “mica banca din oras a breslei tale” si de “bancher pe care il cunosti personal”. Ca membra a grupului american de investitii New Century Holdings(din 2003), LIBRA INTERNET BANK a castigat increderea celor mai exigenti reprezentanti ai societatii si ai mediului de afaceri.

Din 2011, odata cu schimbarea denumirii in LIBRA INTERNET BANK, banca si-a consolidat strategia de “banca a Internetului”, mizand pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor clientilor, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking de pe piata romaneasca si pe lansarea de produse premiate, precum sistemul de plati online LibraPay, Acces Investigator etc.

Intelegerea aprofundata a activitatii clientilor, produsele inovative create si deciziile prudente adoptate, care ne-au permis obtinerea de rezultate financiare pozitive chiar si in anii de criza, fac din LIBRA INTERNET BANK un partener credibil si flexibil.

Filtre bancomat

Banca: Libra Bank