Bucuresti

Beck'sperience prezinta Underworld in Romania!

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1275

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suie Paparude revin la Beck’sperience, in deschiderea concertului Underworld

Beck’sperience prezinta Suie Paparude in deschiderea concertului Underworld! Cea mai cunoscuta formatie de muzica electronica autohtona va concerta la Romaero, vineri 7 noiembrie. Evenimentul este organizat de Compania Events, cu sprijinul Club Kristal si Sunrise.

Show-ul va avea loc in hangarul numarul 5, singurul pavilion cu incalzire din cadrul Romaero, incepand cu ora 21.00, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00. Date fiind conditiile de trafic si totodata pentru a facilita accesul pe teritoriul Romaero, rugam publicul sa vina din timp. Intrarea se va face prin Bulevardul Ficusului, numarul 44.

Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul hangarului 5. Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie. Date fiind conditiile de stricta securitate din cadrul Romaero, participantii la concert sunt rugati sa nu depaseasca perimetrul trasat cu baricade de organizatori. Persoanele care incalca prevederile acestui regulament vor fi escortate in afara incintei Romaero si nu li se va mai permite accesul.

Persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul. Persoanele cu afectiuni medicale sau cu antecedente medicale personale trebuie sa se inregistreze la punctul de Prim Ajutor existent, si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, bauturi in recipiente, bauturi alcoolice, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto si camere video. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta Romaero.

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta hangarului. Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, banner-lor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violenta publica. Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop. Este interzis accesul cu autovehicule de orice fel in perimetrul Romaero, inclusiv biciclete, scutere, ATV-uri.

Biletele pot fi achizitionate in continuare prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Categoriile de bilete sunt: acces general - 75 RON (sau 100 RON in ziua spectacolului) si acces Golden Ring (zona cu vizibilitate maxima, in fata scenei) - 100 RON (sau 125 RON in ziua spectacolului).

Proiect ambitios, Beck’sperience continua seria de evenimente din acest an, dupa festivalul indoor din iunie, cand au concertat Suie Paparude, Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV si Kraak&Smaak. Pe 2 august a urmat concertul extraordinar Massive Attack, unul dintre cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor. Combinatia dintre muzica lor, vizualurile United Visual Artists si mesajele de constientizare sociala a reusit sa impresioneze publicul roman. Cei peste 12.000 de spectatori prezenti la cele doua editii ale Beck’sperience si puternica mediatizare a evenimentelor au asigurat succesul platformei Beck’sperience. Beck’s este astazi berea germana cea mai bine vanduta in lume, cu prezenta activa in peste 120 de tari. Caracteristicile, calitatea germana a Beck’s si asocierea cu spiritul tanar si nonconformist, fac ca aceasta bere sa fie foarte cautata de consumatori, care se identifica cu valorile Beck’s. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul Beck’sperience.

Platforma Beck’sperience si-a propus sa ofere publicului din Romania experiente live speciale, cu trupe care imbina stiluri muzicale inovatoare. Iata de ce trupa Suie Paparude a fost cea mai buna alegere pentru a deschide concertul Underworld. Formatie de muzica electronica cu traditie, membrii Suie Paparude au fost printre pionierii genului in Romania. Trupa are in palmares numeroase concerte in tara si peste hotare: Belgia, Bruxelles si Gent, precum si participari la multiple festivaluri internationale de gen. In 2001, cei doi includ piesa „Ajutor" pe coloana sonora a filmului „Inhabited", produs la Hollywood. In vara anului 2006, Suie Paparude concerteaza la festivalul rock de la Periam in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula -Tirgu Mures. In aceeasi vara sunt chemati sa concerteze pentru a doua oara in fata a peste 20.000 de specatori la Liberty Parade, experienta la care se adauga cele sase participari succesive la festivalul TMBASE din Timisoara. Pe 5 iunie, membrii trupei Suie Paparude au fost cei care au deschis prima editie Beck’sperience.

Concertul Underworld este unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre fanii genului electronic. In marile orase ale lumii, de la Sofia la Miami, din Berlin si pana in New Jersey, cei doi membri ai Underworld au concertat in fata a mii de fani. Show-urile lor sunt de fiecare data altfel. Setlist-ul nu este niciodata batut in cuie, iar reprezentatiile lor sunt un sir de improvizatii studiate, de interpretari spontane ale momentului. La fel de apreciati si de catre colegii de breasla, duo-ul Underworld au strabatut in turneu Statele Unite ale Americii (San Francisco, Los Angeles, Red Rocks, etc), alaturi de arhicunoscutul Paul Oakenfold. La festivalul All Points West, Radiohead au dedicat piesa cu care si-au inchis concertul, Everything in its Right Place, celor de la Underworld, ce cantasera in deschidere. La Love Parade, festivalul etalon al genului, Underworld a impartit scena cu Armin Van Buuren si Paul Van Dyke, rezultand un spectacol incendiar, care a tinut publicul in priza mai bine de 8 ore.
Multumim pe aceasta cale partenerilor: Club Kristal, Sunrise, Urban, Comunicatedepresa.ro, Media Image, Cosepa, WSI, precum si partenerilor media: MTV, PRO FM Dance, Time Out, Pro TV Magazin, Pro Motor, Indoor Media, Republik, Ring, Maxim, Monden, Sapte Seri, www.neogen.ro, www.muzicabuna.ro, www.port.ro, www.bestmusic.ro, www.anyplace.ro, www.beatfactor.net, www.25h.ro, www.news20.ro, www.time4music.biz, www.sofresh.ro.