Bucuresti

Bucuresti Mall si Plaza Romania le ofera aur celor mai entuziasti cumparatori

Bucuresti Mall si Plaza Romania le ofera aur celor mai entuziasti cumparatori

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
4008

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pana pe 28 decembrie 2014, ambele mall-uri le ofera posesorilor de Fidelicard ocazia de a castiga minilingouri de aur. Valoarea totala a acestora se ridica la aproximativ 6.000 de euro.

Programul de loializare Fidelicard a fost implementat pentru a le permite clienților fideli ai Bucuresti Mall si Plaza Romania trecerea la urmatorul nivel al experienței de shopping, oferindu-le recompense bazate pe un sistem de puncte. Aceste recompense pot lua forma unor reduceri de pana la 20% in magazinele partenere din ambele mall-uri, a premiilor instant si a cadourilor. Una din aceste numeroase recompense este campania "Aur saptamanal de la un card extraordinar", care se desfasoara intre 20 octombrie si 28 decembrie 2014.

In fiecare saptamana, primii patru din topul cumparaturilor din Bucuresti Mall si din Plaza Romania care dețin un Fidelicard vor primi un minilingou de aur de 14 karate. Pentru a se numara printre acesti cumparatori, deținatorul de Fidelicard trebuie sa prezinte bonurile ce atesta ca a cumparat produse si/sau servicii din magazinele partenere. Cei patru castigatori saptamanali ai campaniei "Aur saptamanal de la un card extraordinar" sunt anunțați in fiecare marți la Info Desk si pe site-urile celor doua centre comerciale; premiile pot fi revendicate in urmatoarele sapte zile.

Valoarea totala a celor 80 de minilingouri de aur care vor fi oferite de Fidelio celor mai entuziasti cumparatori din ambele mall-uri se ridica la aproximativ 6000 de euro. Taxele vor fi achitate de cele doua centre comerciale. Pana la ora actuala, 64 de persoane au fost premiate cu tot atatea minilingouri.

In septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare si modernizare pentru Bucuresti Mall si Plaza Romania. Eliberarea celor trei tipuri de Fidelicard (fie el Standard, Youth sau Family, toate trei implicand beneficii personalizate diferit in funcție de cumparator) este gratuita.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta