Bucuresti

Cel mai indragit mogul din lume a sarbatorit implinirea celor 80 de ani si in Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cel mai îndrăgit mogul din lume a sărbătorit împlinirea celor 80 de ani și în România

Mister Monopoly, faimosul personaj al jocului Monopoly și unul dintre cei mai simpatici moguli din toate timpurile, a împlinit 80 de ani! Cu această ocazie, Hasbro România a organizat o petrecere elegantă și extrem de haioasă, la care au participat reprezentanți mass media și vedete precum Mihai Găinușă și colegii săi de la matinal, Ellie White și Doru Tinca, băieții de la Deep Central, Iulia Verdeș sau George Piștereanu.
Petrecerea aniversară a jocului a avut loc chiar de Ziua Mondială Monopoly. Invitații s-au bucurat de un concept inedit, care le-a pus la încercare dibăcia și norocul. Ei au fost îndemnați să răspundă provocărilor creative și haioase aduse de Mr. Monopoly, pentru a putea câștiga premii și pentru a se distra alături de mereu tânărul mogul. De asemenea, darnicul domn Monopoly a oferit de ziua lui o bicicletă Pegas, câștigată de un oaspete norocos în cadrul unei tombole.
„Hasbro se mândrește cu faptul că, deși are înaintata vârstă de 80 de ani, jocul Monopoly continuă să fie la fel de popular și de îndrăgit de oamenii din întreaga lume. Acesta este, cu siguranță, un motiv de sărbătoare, așa că am organizat o petrecere jucăușă pentru prietenii noștri, în stilul caracteristic domnului Monopoly. Le mulțumim partenerilor Halewood, Pegas, Nivea, Heinrig și Editura Litera pentru contribuția adusă și îi invităm pe români să îl sărbătorească și ei pe domnul Monopoly, jucându-se Monopoly alături de familie sau prieteni,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.
Atmosfera de la petrecere a fost întreținută de Florin Grozea, gazda evenimentului, iar Raul Gheba a adus un plus de bună dispoziție cu un spectacol de stand-up care a impresionat publicul până la lacrimi... de râs. Mai multe informații despre jocul Monopoly și fotografii de la petrecerea simpaticului mogul vor fi disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/MonopolyRO.
Mr. Monopoly sărbătorește cei 80 de ani și alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicației „Provocarea Monopoly 80”. Până pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot câștiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, dacă răspund unui set de întrebări în urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicația este disponibilă la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucătorii pot citi și regulamentul concursului.

Despre Monopoly
Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.
De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită. În 2015, compania a lansat și ediția aniversară Monopoly 80, care amintește de jocul lansat în 1935 și reunește 8 dintre pionii reprezentativi fiecărei decade.