Bucuresti

Cinci lucruri pe care nu le știați despre Fire of Anatolia

Cinci lucruri pe care nu le știați despre Fire of Anatolia

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cinci lucruri pe care nu le știați despre Fire of Anatolia

Peste o lună de zile, pe 6 decembrie, Sala Palatului din Capitală găzduiește un supershow de proporții, unul dintre cele mai premiate spectacole din lume: uimitorul Fire of Anatolia¸ un regal coregrafic ce combină dansul tradițional din toate regiunile Turciei cu cel modern. Organizator: Events.

Stiați că...?
  • Începând din 2001, peste 35 de milioane de spectatori din 87 de țări au văzut până acum acest spectacol fascinant, la răscrucea dintre istorie și dans contemporan. Dansatorii Fire of Anatolia au călătorit din Noua Zeelandă până în America, Siberia sau Bahrain.
  • Lunar, din aprilie până în noiembrie, timp de trei zile pe săptămână, compania susține spectacole în propria sa locație, Gloria Aspendos Arena (Turcia). Showurile sunt recomandate de site-ul de turism Trip Advisor drept una din principalele atracții culturale, de neratat, ale Antaliei.
  • Unele dintre cele mai fascinante clădiri din întreaga lume, repere istorice, sau locuri cu o extraordinară încărcătură simbolică au găzduit până acum acest super-spectacol: Palatul Kremlin în Moscova, Madison Square Garden din New York, Place du Trocadero, Paris, Amfiteatrul Roman din Cartagina, Sala Mare a Poporului, Beijing sau Palais de Congres, Bercy.
  • Creatorul showului, Mustafa Erdogan, a studiat dansul popular la Universitatea din Bilkent si a lucrat cu multe grupuri locale înainte de porni ceea ce este astăzi Fire of Anatolia (inițial, ”Sultans of Dance”). Mustafa Erdogan a pus bazele unui adevărat imperiu, deschizând școli de dans în Istanbul, Antalya și Ankara. Există chiar și un grup al Juniorilor Fire of Anatolia, care a fost înființat în urmă cu doi ani. Fratele său, Yilmaz Erdogan, deține cea mai mare companie de evenimente din Turcia, Besiktas Kültür Merkezi, iar filmele sale țin primele locuri în box-office-ul turcesc.
  • Repetițiile dansatorilor pot dura de la 8 până la 16 ore pe zi, iar producția întregului show, în forma sa actuală, a durat de nu mai puțin de... un an și jumătate.
Pe 6 decembrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.
Parteneri media: Național TV, Magic FM, Adevărul, OK Magazine, Forbes, Cațavencii, Dilema Veche, Casa Lux, Ioana, Locuința mea, Casa de Vacanță, Grădina mea de Vis, Sunete, The Light Cinema, Unirea Shopping Center, OOPS, BestMusic.ro, IConcert.ro, Infomusic.ro, Peteava.ro, Comunicatedepresa.ro, Diseara.ro, Port.ro, Rol.ro, Ziare.com, TV City.