Bucuresti

Club A la EXIT Festival 2012!

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
661

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa castigatoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la EXIT Festival 2012 (intre 12-15 iulie).Festivalul anual din Novi Sad, Serbia, a ajuns la cea de-a 12-a editie. Pana acum, in fiecare an, au participat peste 200.000 de oameni.


EXIT este festivalul ce gazduieste peste 600 de artisti si are 20 de scene unite prin strazi pavate cu piatra, metereze si tunele din fortareata Petrovaradin ce intra intr-o armonie perfecta cu privelistea orasului Novi Sad.


La EXIT se aduna toate stilurile muzicale, de la rock, hard-rock, punk la ritmuri balcanice, electro, World Music, Reggae etc.


Pagina de Facebook a Festivalului EXIT in Romania:


http://www.facebook.com/ExitRO


BILETELE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO SI IN CURAND IN CLUB A!


De asemenea, pot fi achizitionate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Sala Palatului.


PRET BILETE:

Bilet redus: 216 lei (pana in 15 februarie)

Bilet intreg: 260 lei (incepand cu 16 februarie)

Taxa Camping: 110 lei

Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa camping): 506 leiTrofeul Club A – Avanpost Rock este o competitie care a inceput pe 1 noiembrie 2011 si va dura pana in mai 2012, cand incepe festivalul Club A. Conform traditiei, de peste 40 de ani, de a asista / incuraja muzicienii in evolutiile lor, Club A isi ofera scena unui concurs de cautare si premiere a grupurilor ce vizeaza noutatea / originalitatea proiectelor muzicale.


Mai multe detalii despre Trofeul Club A – Avanpost Rock se gasesc online pe:

www.cluba.ro