Bucuresti

Concert Extraordinar Doua Lumi

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
154

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 24 iunie 201920:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache reunesc “Două Lumi” într-un concert extraordinar și unic care aduce pe aceeași scenă o fuziune de stiluri muzicale și culturi pe 24 iunie 2019, ora 20.00, la Teatrul Național București. După 15 ani de colaborare, cele “Două lumi” pline de emoție, de suflet și energie ale celor doi artiști înseamna un inedit și rafinat stil ce cuprinde balade românești și aromâne autentice, piese noi interpretate în premieră cu influențe balcanice, rock și jazz.

“Două lumi” este un concert de excepție care gravitează în jurul culturii și muzicii românești, dar și un spectacol de gală pe scena Teatrului Național București cu invitați români de renume internațional, 15 virtuoși instrumentiști, printre ei numărându-se pianistul de jazz Marius Vernescu, laureat la Montreux, Marius Mihalache și Marius Gagiu (Mandela) - flaut și caval, Pantaru Brass si trupa Balcano. Aceștia vin să completeze conceptul muzical al celor doi artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache.

Concertul “Două lumi” va fi și rampa de lansare a albumului “Celnic” care va cuprinde 6 piese românești și 6 piese aromâne, creații proprii la fuziunea dintre “Două Lumi”.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta