Bucuresti

Concert TOTO - Steve Lucather

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
501

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 iunie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Program și reguli de acces pentru concertul formației TOTO
Au mai rămas patru zile până când publicul român se va putea întâlni pentru prima dată cu legendara formație TOTO.

Sâmbătă, 27 iunie, la Sala Palatului, vom putea fredona împreună piese nemuritoare precum “Africa”, “Rosanne” sau “Hold the Line”. TOTO este una dintre puținele trupe care și-au pus amprenta asupra istoriei muzicii, păstrându-și consecvența până astăzi. Trupa abordează un stil de rock eclectic și combină în mod ingenios elemente de pop, rock, soul, funk, progressive rock, hard rock, R&B, blues și jazz.
Fondată în 1977, TOTO are în palmares nu mai puțin de 17 albume lansate, 35 de milioane de copii vândute în întreaga lume, precum și o serie de statuete Grammy.

Informăm pe această cale publicul că porțile Sălii Palatului se vor deschide la ora 19:00, concertul fiind programat să înceapă la ora 20:00.

Va fi strict interzis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta