Bucuresti

Concert Blackbeers @ Club Underworld

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
536

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 aprilie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Blackbeers (Irish Celtic Rock & Punk)!Club Underworld - Bucuresti – sambata, 16 aprilie, ora 9 p.m.


Muzica de calitate, buna dispozitie, bere neagra, kilt…intr-un cuvant spirit irlandez. Este ceea ce trupa Blackbeers (irish/celtic rock & punk) va semana in randurile publicului poftit sa ia parte la o seara de neuitat sambata, 16 aprilie, orele 21 in Club Underworld din Bucuresti. Nu ezitati sa va inarmati cu multa voie buna si daca aveti elemente de costum sau recuzita in ton cu aceasta tema, indrazniti sa le purtati si cu aceasta ocazie.Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), si-a inceput activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Din anul 2005 abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani, timp in care si-a mutat resedinta in Bucuresti, trupa reapare pe scena in 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de celtic/irish rock si influente punk.


Cantece precum Drunken Sailor, Whiskey In The Jar, Charlie Is My Darling, In Heaven There Is No Beer si multe altele cu talc irlandez, nu vor lipsi din playlistul trupei.


And…because "A drink precedes a story" cum spune un cunoscut proverb irlandez, haideti sa savuram impreuna niste "Beri Negre" si sa lasam povestile lor sa curga in ritmuri celtice.


Info:


Concert Blackbeers, Irish/Celtic Rock & PunkSambata - 16 aprilie, orele 21

Club Underworld - Bucuresti

Str. Coltei nr.48

Tel.0729199393

Intrare: 10 Ron