Bucuresti

Concertul ZDOB si ZDUB din Hard Rock Cafe este sold out

Concertul ZDOB si ZDUB din Hard Rock Cafe este sold out

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
474

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concertul ZDOB si ZDUB din Hard Rock Cafe este sold out

Concertul pe care moldovenii de la Zdob si Zdub il vor sustine pe 24 ianuarie cu ocazia a 6 ani de Hard Rock Café este SOLD OUT !

Hard Rock Cafe sarbatoreste vineri, 24 ianuarie, incepand cu ora 22:00, sase ani de la deschiderea in Romania a primului restaurant apartinand celebrului lant american. Concertul aniversar ii va avea ca invitati pe ZDOB SI ZDUB, cea mai indragita trupa din Republica Moldova. Moldovenii trec Prutul pentru a face hora mare pe scena din HRC de Ziua Unirii Principatelor Romane in cadrul unui concert prezentat de Planica ZETEA si Mobilpay MasterCard Mobile !

Despre ZETEA

Undeva in Europa este Romania. Undeva in Romania este Transilvania. Aici se produce faimoasa bautura alcoolica numita Zetea de Transilvania.

De-a lungul mai multor generatii familia Zetea produce bauturi naturale distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct, imbunatatind continu procedeul dupa metoda ZETEA, dar pastrand caracterul traditional al acestuia. Dupa revolutia din 1989 Silviu Zetea reorganizeaza aceasta activitate in cadrul firmei S.C. Privat Silviu Zetea S.R.L., cu dorinta de a transmite generatiilor viitoare secretul metodei „Zetea“ pe varianta din tata in fiu. Pentru prima data, pentru produsele de acest gen, tuica „Zetea de Transilvania“ are parte de un mare succes, obtinand numeroase distinctii, una dintre ele fiind Medalia de Argint de la Concursul Mondial Bruxelles 2001. Acest produs este folosit in Romania in relatiile de protocol si la nivel diplomatic, fiind un produs de lux mai exclusivist, apreciat in diferitele colturi ale lumii.

Caracterul manual (manufacturier) al productiei, tinand cont si de aspectul sezonier si de metoda de obtinere, confera produselor „Zetea“ o calitate deosebita, care este redata si in impresiile scrise in cartea de onoare de catre cei care ne-au vizitat. Intrucat logoul nostru este: „Zetea – o poveste care nu poate fi spusa in cateva cuvinte“, asteptam sa ne descoperiti.

Biletele cu loc in picioare costa 60 de lei si pot fi procurate doar de pe www.iabilet.ro !

Despre Zdob si Zdub

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii.

Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 tot la Hard Rock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Un eveniment BestMusic Live Concerts oferit de ZETEA si Mobilpay Mastercard Mobile !