Bucuresti

Craciunul aduce ultimele tendinte in fashion si muzica la Bucuresti Mall

Craciunul aduce ultimele tendinte in fashion si muzica la Bucuresti Mall

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
548

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu ocazia sarbatorilor, centrul comercial se umple de vedete, concerte si brazi decorati de designeri intr-un mod original, in ton cu ultimele tendinte.
Incepand cu 5 decembrie si pana aproape de finalul lunii decembrie, primul centru comercial modern din Romania anima zilnic clientii cu ajutorul lui Mos Craciun si al Christmas Girls, iar o Craciunita (MC Lala) si un DJ intregesc atmosfera festiva, accentuata de podoabele din turta dulce, de bomboanele de brad si de mirosul de scortisoara.
Vizitatorii vor fi intampinati cu un mix modern de colinde si se vor putea fotografia cu Mos Craciun, care le va spune povesti celor mici si celor mari si le va asculta dorintele. Mai mult, in fiecare weekend (intre 12.00 si 14.00), juniorii vor avea la dispozitie ateliere de creatie, in care pot realiza globuri si alte decoratiuni pentru impodobirea bradului de Craciun. Cat despre adulti, Christmas Girls ii vor pune la curent cu ultimele noutati legate de Marea Loterie si de Fidelicard. Tot in fiecare weekend din aceasta perioada, un cvartet si un cor de tenori vor sustine concerte.
Pe 16 decembrie vine randul creatorilor de moda sa dea un nou look primului centru comercial modern din Romania. Nu vor face asta ca de obicei, "imbracand" doamne si domnisoare, ci... brazi. Acestia vor fi "in pas" cu moda exemplificand cele mai indraznete si recente concepte de fashion, ce se regasesc in colectiile de sezon.
Odata ce cei sase designeri au dat un look de sezon centrului comercial, vedetele li se vor alatura clientilor Bucuresti Mall. Tonul il dau Sylvia si DJ Rynno, care vor urca pe scena pe 14 decembrie, incepand cu ora 15.30.Pe 20 si 21 decembrie, de la ora 19.00, Emilia Musala, alaturi de doua cantarete, va incanta vizitatorii, iar, in Ajunul Craciului, la aceeasi ora, Ianna Novac si Bucharest Ladies Orchestra, formata din 26 de instrumentiste, vor sustine un concert extraordinar la Bucuresti Mall.