Bucuresti

Cum sa devii antreprenor

Cum sa devii antreprenor

Detalii

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum să devii antreprenor
Ce?
Antreprenoriatul nu înseamnă doar succes, bani şi faimă. Presupune multă muncă, multe nopţi pierdute, pasiune şi determinare în tot ceea ce faci.
Dacă vrei să fii antreprenor, primul pas este să înţelegicare sunt motivele pentru care vrei să porneşti la drum pe cont propriuşisă înţelegi ce te aşteaptă! Apoi, trebuie să explorezimodalităţile prin care te poţi forma ca antreprenor. La final, trebuie să vezide unde poţi face rost de bani pentru afacerea ta.
Acest atelier explorează atâtmotivele care trebuie să stea la baza deciziei tale de a deveni antreprenor, cât şimodul în care te poţi pregăti pentru asta şi oportunităţile de finanţare pe care le poţi accesa.
Cu cine?
La doar 25 de ani,Irina Scarlat este de două ori antreprenor. Asta pentru că a pus bazele Akcees, organizaţie prin care îşi propune să contribuie la formarea tinerilor antreprenori, şi Prove PR, prima agenţie de comunicare din România care oferă servicii specializate pentru startupuri şi evenimente de profil.
Înainte de asta, Irina a condus departamentul de comunicare al Ligii Studenţilor Români din Străinătate, a colaborat cu alte organizaţii non-profit din ţară şi din străinătate, şi a lucrat timp de trei ani de zile în resurse umane şi mai apoi în consultanţă SAP. Absolventă de Relaţii Economice Internaţionale în cadrul ASE Bucureşti, Irina a urmat apoi cursurile unui program de masterat în economie politică şi management la Oslo şi Paris, şi ale celui de-al doilea masterat în managementul proiectelor internaţionale.
În prezent, ocupă poziţii executive în compania şi organizaţia pe care le-a înfiinţat şi este un promotor activ al antreprenoriatului în România. Pasionată de comunicare, citit şi dans, Irina se ghidează în tot ceea ce face după motto-ul său:„Striving for excellence while making a difference!”.

Mai multe informaţii la www.irinascarlat.com, pe LinkedIn, Facebook sau Twitter (@irinascarlat).

Când?

  1. luni@incubator107 , 1 decembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.