Bucuresti

Cum sa obtii ceea ce iti doresti

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
962

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Obtine ceea ce iti doresti !


VIATA TA ESTE PE CALE SA SE SCHIMBE


Draga Prietene,


Ți-ai pus vreodata intrebarea de ce anumiti oameni s-au nascut invingatori? Probabil ca pe unii dintre acestia ii cunosti chiar tu. Nu numai ca ei obtin ceea ce vor dar, mai mult, fac ca acest lucru sa arate și usor de realizat, nu-i asa? In cazul lor, indiferent de ceea ce se intampla , pare ca fiecare lucru merge foarte bine pe drumul sau.


Ce-i determina pe acesti oameni sa aiba succes atat de usor in timp ce altii, adesea in aceleasi circumstanțe fac eforturi disperate sau chiar esueaza?


Nu este de fapt nici un mister. Acesti oameni, fie in mod accidental sau datorita scopului lor, au invațat cum sa foloseasca puterea speciala pe care o au pentru a obtine ceea ce-și doresc.


Și tu poti, deasemenea !


De ce? Pentru ca È™i tu ai deja aceasta putere speciala cu tine – chiar acum ! Nu este nimic care sa existe in afara ta È™i pe care trebuie sa-l iei… este deja a ta !


De fapt, nu numai ca ai aceasta putere speciala dar o folosesti chiar in momentul de fața și o folosesti de mult timp. Intrebarea este cum ai folosit-o pana acum?


Pentru ca, vezi, aceasta putere poate fi folosita in mod constructiv sau destructiv. Folosita constructiv, iti aduce tot ceea ce doresti – sanatate, bogatie, succes, fericire È™i relatii pline de iubire.


Folosita destructiv, iti aduce tot ceea ce nu doresti – boala, probleme financiare, esec, nefericire si relatii distruse.


Este aceeași putere, depinde cum o folosesti.


Daca viata ta este plina de sanatate, bogatie, succes, fericire și relații pline de iubire, inseamna ca ai folosit-o in mod constructiv. Dar daca viața ta presupune boala, probleme financiare, esec, nefericire și relații distruse, inseamna ca ai folosit-o in mod distructiv.


Daca vrei sa schimbi rezultatele pe care le-ai obtinut pana acum in viata, este doar o problema de a schimba modul in care folosesti aceasta putere.


Și este doar o chestiune de a invața cum !


Numele meu este Mihaela Popa si am, pentru tine și prietenii tai, o invitatie speciala, pentru a fi oaspetii mei la un eveniment deosebit


…unde veti afla ce trebuie sa faci pentru a obtine tot ceea ce-È›i doresti.


Cursul, care are loc in perioada 24, 25, 26 octombrie 2008, este imparțit in 3 zile


Ziua 1 – care sunt legile universului È™i cum actioneaza acestea in viaÈ›a noastra


Ziua 2 – cum sa-È›i setezi È™i sa obtii ceea ce-È›i doresti


Ziua 3 – cum sa previi amanarea in indeplinirea scopurilor pe care È›i le-ai propus.
Te astept sa te inscrii la acest curs unic pana la data de 23 octombrie 2008, la telefon 0726.10.33.57, persoana de contact Daniela Cristea.


Costul acestui curs este de 490 ron iar daca faci plata pana pe data de 10 octombrie 2008, costul este de 360 ron.


In acest pret este inclusa chiria salii de curs, serviciile de catering, plata trainerului și materialele didactice folosite.
Chiar pe masura ce citesti asta, unii deja au obținut succesul, așa cum și-au propus. Invața și tu !