Bucuresti

Curs de comunicare eficientă şi tehnici NLP

Detalii curs

Telefon
0213213022
Social links
Categorie
Cursuri afaceri
Locatie
Fundatia Calea Victoriei
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
555

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Vestea bună e că există o serie de strategii în baza cărora putem influenţa lumea în care trăim. Cealaltă veste, nu neapărat rea, e că mai întâi trebuie să aplici cu tine strategiile astea. Unul dintre cei mai buni traineri din București, Alin Comșa, îți explică la cursul online Comunicarea eficientă şi tehnicile NLP cum să folosești eficient tehnicile de programare neuro-lingvistică și cum să le înțelegi.

Cursul este organizat de Fundația Calea Victoriei și are loc zilnic, online, live, din 20 până pe 24 iulie, de la 19.00 la 21.00. Sunt patru întâlniri care îți oferă soluţii practice pentru a ajunge la succes – soluţii care ţin de organizarea mentală şi strategii de convingere subliminală. Atitudinea pe care o ai influenţează covârşitor rezultatele pe care le obții atunci când vrei să convingi o persoană. La acest curs vei afla mai multe despre felul în care programarea propriilor gânduri influenţează interlocutorul.

Vei învăța să ții cont de principiile unei comunicări eficiente, să identifici și să gestionezi eventualele bariere apărute în comunicarea cu celălalt. Vei căpăta mai multă încredere în tine și vei putea folosi corect principiile NLP în stabilirea şi atingerea obiectivelor tale. Taxa de participare este de 300 de lei și poate fi achitată online, direct de pe pagina cursului, sau prin transfer bancar. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai întrebări suplimentare, dă un mesaj pe contact@victoriei.ro.