Bucuresti

Curs de pictura pe matase naturala

Detalii

Web
http://artandhobbystudio.ro/curs-de-pictura-pe-matase-naturala-18-02-2015/
Pret
240 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
592

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 18 februarie 2015, de la ora 19:00 te asteptam la Cursul de pictura pe matase naturala. Matasea naturala provine din firul produs in faza de cocon, de fluturele de matase(Bombyx mori). Matasea provine din China, ea fiind una dintre principalele marfuri aduse din Asia Orientala. (Wikipedia.org)
Pictura pe matase se deosebeste de celelalte picturi atat prin tipul culorilor folosite cat si a materialul pe care se realizeaza opera de arta, matasea fiind foarte fina, vaporoasa, sensibila, stralucitoare, dar in acelasi timp si rezistenta.
Cursul se va desfasura pe parcursul a 4 sedinte (cate una in fiecare saptamana) a cate 1h 30 min.
Pretul este de 240 lei. Acesta se achita in numerar in prima sedinta.
In taxa cursului sunt incluse toate materialele si ustensilele necesare (esarfa matase naturala 100×50 cm, cadru de lemn, culori, pensule, creioane, palete etc).
Cursul este sustinut de artist plastic Maria Ivan-Gurzu.
Cu obiectul final participantii vor pleca acasa.
Cursul este adresat persoanelor cu varsta minima de 16 ani. Nu este necesar sa aveti pregatire anterioara in domeniul artelor plastice pentru a putea participa la acest curs.
Inscrierea se face la adresa contact @ artandhobbystudio.ro pana la data de 16 februarie. In mail veti preciza ca doriti sa va inscrieti la Curs de pictura pe matase naturala, numele si un numar de telefon.
Atentie! Te rugam sa te inscrii doar daca esti sigur/a ca poti participa. Locurile sunt limitate si nu vrem sa rapim altei persoane sansa de participa.