Bucuresti

Curs de pregatire Cambridge CELTA

Primul curs de pregatire Cambridge CELTA din Romania la Shakespeare School

Detalii

Telefon
0212302006
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Shakespeare School
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Apartine de
Shakespeare School
Vizualizari
1325

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul curs de pregatire Cambridge CELTA, care le permite profesorilor non-nativi sa predea limba engleza oriunde in lume, a luat start-ul. Cursurile sunt organizate de Shakespeare School, singurul centru din Romania acreditat de catre Cambridge Language Assessment din cadrul Universitatii Cambridge ca centru de pregatire si examinare CELTA.

Cursantii, profesori de limba engleza din Bucuresti dar si din alte orase ale tarii, vor fi pregatiti timp de patru saptamani pentru a obtine certificatul Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages). Cursul aduce o abordare practica, raportata la nevoile reale ale profesorului si elevilor. In cadrul acestuia, profesorii sunt antrenati in dezbateri despre metoda de predare si invata sa corecteze si sa inteleaga modul in care cursantii lor asimileaza limba engleza. De asemenea, ei primesc provocarea de a preda, dupa metodele studiate in cadrul cursului, in fata unor cursanti voluntari.

Ne bucura mult faptul ca prin certificarea Shakespeare School ca centru acreditat de pregatire si examinare CELTA, profesorii din Romania pot beneficia de aceasta perfectionare in conditii financiare mult mai accesibile, nemaifiind necesara deplasarea in Anglia, ca pana acum. Certificatul CELTA reprezinta, pe langa sansa de a preda in afara tarii, o foarte buna oportunitate pentru profesorii de engleza care profeseaza la noi in tara de a fi mai eficienti, de a oferi elevilor cursuri de calitate, de a deveni exemple care pot schimba mentalitati si, de ce nu, in timp, de a imbunatati un intreg sistem educational.” spune Adriana Alionte, director si fondator Shakespeare School.

Acesta este primul an in care profesorii de limba engleza din Romania au posibilitatea de a se pregati la noi in tara pentru a sustine acest examen. Acreditarea Shakespeare School ca centru de pregatire Cambridge CELTA adauga Romania pe lista celor 130 de tari care organizeaza astfel de cursuri.

Website-ul www.celtatraining.ro ofera toate informatiile despre avantajele obtinerii unui certificat Cambridge CELTA si despre cursul CELTA sustinut de Shakespeare School.


Despre Shakespeare School

Shakespeare School, centru Cambridge de invatare a limbii engleze din Bucuresti, pregateste anual peste 1.800 de copii si tineri (4-25 ani) si este primul si singurul centru din Romania acreditat pentru organizarea cursurilor Cambridge CELTA pentru profesori. Cu trei sedii in Bucuresti si o istorie de 12 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, cursuri pentru examenele Cambridge si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ.