Bucuresti

Curs de ulei pe panza

Curs de ulei pe panza

Detalii

Web
http://artandhobbystudio.ro
Pret
220 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Art & Hobby Studio te asteapta incepand cu 10 august la un nou Curs de pictura in ulei pentru incepatori.

Data de inceput: 10 august
Varsta minima: 14 ani

Profesor coordonator: Artist plastic Natalia Ardeleanu
Nivel: Incepatori
Structura: 4 sedinte (cate doua in fiecare saptamana, luni si marti) repartizate astfel:
Prima sedinta (10 august) va consta intr-o introducere in istoria picturii. Astfel vom trece in revista cateva curente importante si reprezentanti de seama ai lor. Mergem mai departe si ne familiarizam cu tehnicile folosite in pictura in ulei si facem demonstratii. Deja putem sa începem să facem schitele pentru tabloul nostru aplicând ce am invatat.
A doua sedinta (11 august) va continua demonstratiile de desen, de aplicare a tuselor, realizarea efectelor de contrast si volum. Cu ajutorul schitelor ne-am facut o idee in mare despre lucrarea noastra. Putem incepe! In a treia sedinta (17 august) se va picta! Vom incerca sa aplicăm ce am invatat. Totul sub îndrumarea profesorului, bineinteles.
In a patra sedinta (18 august) vom realiza ultimele etape ale realizarii unei picturi în ulei si, de asemenea, vom afla cum se pastreaza o pictura in ulei si in ce conditii se poate deteriora.

Program: Grupa 1: 17:00 – 18:30 Grupa 2: 19:00 – 20:30

Pretul cursului este de 220 lei. Acesta se achita in numerar in prima sedinta. Elevii, studentii si pensionarii beneficieaza de o reducere de 50% daca se inscriu in grupa 1! Toate materialele necesare sunt incluse in pretul de participare. Acesta se achita in numerar in prima sedinta.
Inscrierea se face prin mail la adresa contact @ artandhobbystudio.ro pana la data de 9 august. In mail veti preciza ca doriti sa va inscrieti la Cursul de pictura in ulei pe panza, numele, grupa din care doriti sa faceti parte si un numar de telefon.