Bucuresti

Curs - Expert accesare fonduri structurale

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
582

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Expert accesare fonduri structurale si de coeziune – www.intratest.roSunteti preocupati si in 2011 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul „EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE" cod COR 241948.Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000.Lectori de exceptie:


- Cristina IOVA – Director General Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) in perioada 2005–2010


- Diana IONESCU – evaluator independent POSDRU si PODCALectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.


Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.IMPORTANT! Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.Cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE abordeaza umatoarea tematica (fara a se limita la acestea):  • Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?

  • Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?

  • Cum completam o cerere de finantare?

  • Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului, se vor prezenta Exemple de buna practica.

Taxa de instruire este de 1299 RON (scutit de TVA conform O.G.129/2000).OFERTA


Daca alegeti cursul "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene" impreuna cu "Manager de proiect" beneficiati de o reducere de 15%!Cursul se organizeaza in perioada 23 - 27 noiembrie 2011 in Bucuresti – Rin Grand Hotel. Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.In cazul in care sunteti interesat sa participati la acest curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, denisa.popa@intratest.ro.