Bucuresti

Curs – Manager Resurse Umane

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Apartine de
Intratest
Vizualizari
797

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs – Manager Resurse Umane

Doriti sa va eficientizati activitatea compartimentului de resurse umane?
Doriti ca legislatia muncii sa va fie de mare ajutor in munca de zi cu zi?
Doriti ca deciziile si toate actele din unitatea dvs. sa fie protejate prin respectarea prevederilor legii?

Intratest va invita sa participati la cursul MANAGER RESURSE UMANE.


Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Lector: sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in perioada 2007-2008, initiator a numeroase proiecte de lege din domeniul legislatiei muncii.

Dezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres. Cursul isi propune sa gaseasca cele mai eficinte modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei dvs., fiind bazate pe dezbateri practice si prezinta cele mai noi abordari din domeniu.

Cursul Manager Resurse Umane are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica include aspecte legate de managementul resurselor umane, rolul si importanta resurselor umane intr-o organizatie, resursele umane si cultura organizationala, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, formarea profesionala a salariatilor, autodezvoltarea personala a salariatilor.

Cursul are un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorului, fiind aplecat spre discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.

OFERTA

Alegand cursul Manager Resurse Umane impreuna cu Inspector Resurse Umane veti beneficia de o reducere de 15%.

In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Pacuraru) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro / denisa.popa@intratest.ro.