Referendum pentru familie
Bucuresti

Curs: Prim Ajutor

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
695

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs: Prim Ajutor


Diversele reactii provocate de urgentele medicale pot aparea pe neasteptate iar ajutorul imediat depinde adesea de membrii familiei, colegi sau trecatori. Avand cunostinte despre modul de acordare a primului ajutor de baza, oricine poate fi de folos in asemenea situatii.


Obiectivul cursului de Prim Ajutor: insusirea si actualizarea unor tehnici cheie de salvare a vietii pana la sosirea ajutoarelor calificate (ambulanta).


Dupa absolvirea cursurilor de baza de prim ajutor, veti primi o diploma in care se certifica competentele obtinute.


La sfarsitul cursului veti sti sa acordati primul ajutor in caz de: pierderea cunostintei, stop cardio - respirator, hemoragii, luxatii, entorse, fracturi, arsuri (in caz de electrocutare sau insolatie), inec sau sufocare cu un cord strain.


Cursul se desfasoara pe durata unei singure zile avand un numar de 8 ore (teorie si practica), iar tematica va trata urmatoarele capitole:

Notiuni generale cu privire la acordarea primului ajutor

Primul ajutor in cazul stopului cardio – respirator

Primul ajutor in caz de fracturi

Primul ajutor in caz de arsuri

Transportul pacientului catre unitatea sanitara


Lector: Talpalariu Nicoleta - Asistent primar cu competenta in urgenta medicala chirurgicala


In cazul in care sunteti interesat sa participati la acest curs, va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 0735.844.180 (persoana de contact – Cristina Munteanu) si sa il trimiteti pe fax la 021.326.77.35 sau pe mail la office@intratest.ro / cristina.munteanu@intratest.ro.