Bucuresti

Curs: Servant Pompier

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
831

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs: Servant Pompier


SC Intratest SA organizeaza cursul "Servant Pompier", cod COR 541104.


Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Lector: Dr. ing. asist. cpt. Pavel Dragos


Tematica cuprinde un numar de 160 ore (53 ore teorie si 107 ore practica) si este structurata pe 7 discipline conform standardului ocupational, dupa cum urmeaza: Conducerea autospecialelor de stins incendii; Efectuarea activitatilor de pregatire; Efectuarea activitatilor premergatoare interventiei; Executarea interventiei; Intretinerea mijloacelor de interventie din inzestrare; Prevenirea incendiilor; Salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor.


Cursul se organizeaza in Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr. 4 insa pentru o grupa de minim 15 persoane cursul se poate organiza oriunde in tara.


Conditii de acces:

Invatamant general obligatoriu

Absolvirea unui curs de initiere P.S.I.

Aviz medical cu specificatia: "Apt pentru ocupatia Servant Pompier".


In cazul in care sunteti interesat sa participati la acest curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 0735.844.180 (persoana de contact Cristina MUNTEANU) si sa il trimiteti completat prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, cristina.munteanu@intratest.ro.