Bucuresti

Cursuri radio si tv

Detalii curs

Categorie
Cursuri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 2 zile
Vizualizari
601

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

De ce College Media?

Pentru ca suntem singura institutie de acest gen care ofera, la sfarsitul cursului, o diploma cu dublu antet: al Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si alMinisterului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Pentru ca vei avea sansa sa faci propria ta emisiune la College Radio si sa prezinti propriul tau jurnal de stiri la College TV.

Pentru ca ne impunem prin seriozitate si facem o selectie riguroasa a cursantilor nostri. Pentru ca nu vindem iluzii, ci pregatim specialisti! Pentru ca vei beneficia de instruire temeinica si la obiect!

FOARTE IMPORTANT!

Cursurile de radio si televiziune oferite de College Media sunt autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si sunt recunoscute la nivel national!

College Radio

Cursantii College Media vor avea la dispozitie propriul post de radio, complet echipat, la standarde competitive, cu emisie pe internet 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

College Radio inseamna nu numai un radio scoala, ci un radio la care puteti realiza emisiuni ce vor fi transmise live sau inregistrat.

La College Radio veti putea realiza emisiuni, in regim de voluntariat, si dupa terminarea cursurilor. Mai multe amanunte pe pagina College Radio.

College TV

College Media pune la dispozitia cursantilor un decor profesionist, un studio de stiri in care vor fi realizate jurnale de stiri intocmai ca-n realitate! Materialele vor fi uploadate pe pagina College TV a site-ului nostru. Mai multe amanunte pe paginaCollege TV.