Bucuresti

Dansuri Mici

Detalii eveniment

Telefon
0729902506
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
145

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 20 decembrie 201818:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul National al Dansului (CNDB) prezinta o premiera pentru scena artistica din Romania: "Dansuri Mici", primul spectacol autohton de dans contemporan cu interpreti cu varste intre 6 - 11 ani.
Spectacolul - recitalul "Dansuri Mici" reprezinta rezultatul cursurilor de dans contemporan din cadrul Scolii performative pentru copii a CNDB. Scoala performativa pentru copii a ajuns la a doua editie de cursuri si se doreste a fi un proiect de lunga durata pentru a oferi copiilor un cadru cultural in care se pot dezvolta armonios, trup si suflet, prin cursurile de dans contemporan, arta plastica, actorie, sustinute de profesori, artisti si coregrafi consacrati precum: Raluca Adomnicai, Catrinel Catana, Smaranda Gabudeanu, Virginia Negru, Momo Sanno, Cosmin Vasile si regizoarea Amalia Olaru.

Punerea in scena a recitalului "Dansuri Mici" are si o componenta umanitara, spectacolul contribuind la sustinerea terapiei pentru copiii care sufera de autism. Spectatorii vor avea posibilitatea de a face o donatie catre Asociatia Help Autism, care sunt partenerii cauzei sociale ale acestui spectacol. Donatia se va putea face be baza chitantei pe care spectatorii o vor primi la intrare.

"Dansuri Mici" va avea loc joi, 20 decembrie 2018, de la ora 18:00, in sala "Stere Popescu" din Bulevardul Marasesti 80-82. Intrarea la spectacol este gratuita, iar donatia este optionala.

Scoala performativa pentru copii CNDB este un program integrat de dans contemporan, practici corporale si educatie artistica, reprezentand o oportunitate unica in domeniul creativ din Romania. Oferta educationala actuala a scolilor de profil si a institutiilor publice sau private nu include in acest moment astfel de cursuri pentru copii.

Atelierele si cursurile din cadrul Scolii performative pentru copii au loc saptamanal si sunt sustinute de coregrafi, artisti vizuali si pedagogi cu o bogata experienta in arta dansului contemporan si in artele performative. Programul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani.